dinsdag 28 september 2010

Gespot in de leukste webwinkels!

Ik ben altijd dol op leuke hebbedingen en grappige en toffe gadgets, ik heb een aantal artikelen uitgelicht van verschillende leuke websites!

Paspoort houder en labels "Black Toast Travel Set"
Gespot op: www.themacomany.nl
Stijlvolle paspoort cover en luggage tags van de serie Black Toast van Emma Bridgewater.
Paspoort mapje en twee kofferlabels met de tekst 'Bon Voyage' verpakt in een prachtig doosje.
Prijs: € 14,95

USB sticks om uhh... niet op te eten ;)
Gespot op: http://laboiteacouture.blogspot.com/

Je zou ze bijna opeten zo cute zijn ze. Deze Française verkoopt via haar webshop usb-sticks in de vorm van sushi of koekjes. 
Je kunt via haar online shop betalen met Paypal. De usb-stick heeft maar liefst 4 gigabyte geheugen.
Prijs: € 25,-

vrijdag 24 september 2010

Bonbon/zeepdoosjes

Zoals jullie misschien gelezen hebben, ben ik werkzaam in (ons familiebedrijf) een drukkerij. Ik ben daar verantwoordelijk voor de DTP afdeling (mijn titel voluit: desktop publisher ;)) en hier en daar vind ik het af en toe heel leuk om iets te "ontwerpen" zoals bijvoorbeeld stukjes van mijn eigen site (logo en header): www.fabulousfeeling.nl en maak ik af en toe wat kaartjes (verjaardag, kerst, enz.), uiteraard maak ik voor klanten van ons bedrijf verschillende lay-outs van briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en brochures.

Enige jaren geleden hebben voor diverse bedrijven bonbondoosjes gemaakt die als presentje werden uitgedeeld en waar 1 of 2 bonbons in gingen, vervolgens maakte we ze ook voor trouwerijen en voor kraamfeestjes/bezoekjes. Ik ben dit weer een beetje op gaan pakken en heb wat verschillende voorbeeldjes gemaakt. Inmiddels hebben we ook weer geboorte- en trouwkaarten in de collectie, maken we wierookdoosjes, placemets, servetringen, bierviltjes, deurhangers en noem maar op! Het leuke is dat de bedrukking op maat gemaakt kan worden en je ze ook in kleine oplages (bv. van 10 tot 100 stuks) kunt bestellen.
Zelfs de bonbons, zeepjes, badbruisballetjes, wierook (duurzame soort), lippenbalsems en wellicht in de toekomst meerdere vullingen ook mee te bestellen zijn.

donderdag 23 september 2010

Peacock Blue

We zagen de prachtige felgekleurde pruik al op Katie Perry d'r koppie en Blake Lively omhulde zich in een geweldige mini jurkje van ervan: "Peacock Blue"! 
Naast de bontjes, nude-kleuren, roze en fel-rood stroomt het dit najaar ook met heldere felle tinten, I love it!

Louboutin's bekende pump "Bibi" is dit najaar ook in te verkrijgen in deze rijke blauwe tint en bij de Milaan Fashion week was de catwalk van Gucci ook gevuld met prachtige kleuren waaronder wederom deze kleur.

We are not feeling blue... in PeacockBlue ;)

vrijdag 17 september 2010

Honing... het wondermiddel!

Ik smeer het al jaren in mijn haar, op mijn gezicht en gebruik het in de thee en zelfs soms in de koffie... honing!



Niet alleen inwendig maar ook uitwendig werkt honing als een wondermiddel. Het werkt kalmerend, versnelt de heling van wondjes, verminderd littekens, dood bacteriën en werkt ook geweldig bij acné. Je kan honing puur op je gezicht smeren voor een heerlijk zacht stralend babyhuidje, je kunt ook honing mengen met bv oliën, kruiden, fruit, yoghurt, enz. Ik heb een aantal heerlijke masker-recepten geplaatst voor een fantastische verwenning voor je huid! En wat ook fijn is... het is totaal niet duur! (let op, test eerst honing uit aan de binnenkant van je pols en wacht dan een paar uur, het zou natuurlijk wel kunnen dat je er allergisch op reageert):

Appel-honing masker voor een onzuivere of acné-huid:

•Je hebt nodig: een appel (normale grootte) 4 tot 5 theelepels honing (met voorkeur biologische honing).

•Schil de appel en verwijder het klokkenhuis en pureer de appel zo fijn als mogelijk, voeg de honing toe en mix het goed door de appel heen totdat je een pasta-achtige substantie.

•Breng een laagje aan op je gehele (gereinigde) gezicht en laat het zo'n 15 minuten intrekken totdat het masker gaat druipen en verwijder het vervolgens met lauwwarm water.

Variant voor de onzuivere of acné-huid: gebruik i.p.v. een appel, 3 theelepels yoghurt en een halve citroen. Breng een laag aan, wacht tot het opdroogt en breng dan weer een laag aan. Na 10-15 minuten met lauwwarm water afspoelen.

Variant voor de onzuivere of acné-huid: gebruik i.p.v. de appel, 3 theelepels honing en 1 theelepels kaneelpoeder, laat het zo'n 15 minuten intrekken en spoel het af met lauwwarm water. Je kunt ook die delen waar de acné zit aantippen met het mengsel en 's nacht in laten trekken, doe dit gedurende 2 weken.


Wist je dat: kaneel in combinatie met honing ook geweldige effecten geeft, het helpt o.a. bij afslanken.
Kaneel geeft een verbetering op de bloedsomloop en heeft een geweldig effect bij mensen met diabetici.

Olijfolie-honing masker voor de normale tot droge huid:








•Je hebt nodig: een eierdooier, 3 theelepels olijfolie, 4 theelepels honing (met voorkeur biologische honing). Je kunt, als je het in huis hebt, een druppel vitamine E olie toe.

•Mix alles goed door elkaar totdat je een gladde substantie hebt.

•Breng een laagje aan op je gehele (gereinigde) gezicht en laat het zo'n 15-20 minuten intrekken totdat het masker gaat druipen en verwijder het vervolgens met lauwwarm water.

Variant voor de normale tot droge huid : gebruik i.p.v. een olijfolie, 1 advocado en pureer deze fijn, mix het met de honing en de eierdooier. Mocht je 'm iets voller wille, kun je nog een theelepel oliefolie toevoegen. Na 15-20 minuten met lauwwarm water afspoelen.


•Tip: breng het masker aan en ga vervolgens heerlijk ontspannen in bad zitten, even een verwen-moment voor jezelf!


Een stukje geschiedenis:


Honing was voor de oude Egyptenaren, wat nu voor de arts en ons een aspirientje is, een middel tegen alles! Het is in de volksgeneeswijze altijd beschouwd als wondermiddel. Honing is ook een perfect middel bij het behandelen van wonden. Tijdens oorlogen bij de Egyptenaren, Grieken, Romeinen en Babyloniërs werd steeds honing meegevoerd om de wonden van gewonde soldaten mee te behandelen.

Wil je meer weten over het inwendig gebruik van honing in combinatie met kaneel en hun geneeskrachtige werking? Kijk eens op: http://www.roymartina.com/rightclick.cfm?id=1330660

donderdag 16 september 2010

Life as we know it


Don't you just love romcoms? Ik kan er geen genoeg van krijgen, ik geloof dat ik inmiddels al een aardig verzameling van alle heerlijke feel good movies in de kast heb staan. Het is nog even wachten maar binnenkort heeft Warner Bros voor ons een nieuwe in petto, genaamd "Life as we know it"!

Holly Berenson (Katherine Heigl) en Eric Messer (Josh Duhamel) hebben na hun vreselijke date samen, 2 dingen gemeen: de afkeer van elkaar en hun petekind Sophie. Wanneer zij de enige worden wat Sophie heeft in wereld, moeten Holly en Eric hun meningsverschillen aan de kant zetten en jonglerend tussen carrière, ambities en hun sociale leven een manier zien te vinden om onder 1 dak te leven.

Beloofd een smakelijke film te worden, en ja natuurlijk romantiek! Hoe kan het ook anders met 2 prettige acteurs om naar te kijken, Katherine Heigl om haar grappige en leuke verschijning, bekend van "Grey's Anatomie", "27 Dresses" en "The ugly truth". Haar rollen hierin vond ik zelf ook haar op het lijf geschreven en... herkenbaar ;) op de een of andere manier heeft zij altijd erg interessante mannelijke tegenspelers, zucht... het leven van een actrice is zooo zwaar. Met haar tegenspeler Josh Duhamel (weer jum jum), bekend van "Las Vegas" (serie) en "Win a date with Tad Hamilton!" hebben we ook absoluut geen probleem mee om zo'n ± 1,5 naar te staren. Zijn vrouw Fergie (Black eyed peas) zal er vast ook geen moeite mee hebben...

 

Wat ik al zei, we moeten even geduld hebben, maar vanaf 6 januari 2011 is "Life as we know it te zien in de Nederlandse bioscoop en voor de filmliefhebbers die de rit naar België er voor over hebben, daar is de film al eerder te zien, daar draait hij vanaf 1 december 2010.

Wil je meer informatie over de film en alvast een voorproefje "zien"? Kijk op: http://lifeasweknowitmovie.warnerbros.com/

woensdag 15 september 2010

Hello Kitty knuffelspeeltjes voor de hond... so cute!

Ik vind ze zoooo schattig! Knuffelspeeltjes van Hello Kitty en fruit... wie wil ze nou niet voor hun woef!



De aardbeien en fruitstukjes zijn van zacht pluche-materiaal met een pieper erin, bevestigd aan een honden "kauw-touw"... en de "fruit" Hello Kitty's zijn ook van pluche-materiaal en er zit ook een pieper in.


Ik wilde heel graag meer doen met honden kleertjes en accessoires dat ik heb overwogen ze ook in mijn webwinkel te gaan verkopen, aangezien dat momenteel teveel wordt, wil ik eerst 's af en toe een nieuw product uitlichten op mijn blog. Uiteraard zijn ze dus wel te bestellen bij me en krijg je ook nog eens 10% korting op de artikelen! That's cute too ;)!

De Hello Kitty's zijn normaal € 6,95 en de aardbeien en fruitstukjes zijn normaal € 8,95

Wil je meer weten over alle producten, stuur me een mailtje!


dinsdag 14 september 2010

"Mood" horoscoop september

Ik vond het een leuk idee om er ook een horoscoop op te zetten, maar dan een beetje op mijn manier en heb ik er de "Mood" horoscoop van gemaakt. Jouw "fashion" kleur- en inspiratie persoon voor de maand, en je geluk- en pechdagen! Have fun!

Doe mij maar een doos borstvergrotende koekjes!


Nu bleek dit al een tijdje op de markt te zijn, ik had er echter nog nooit van gehoord.... borstvergroting door middel van speciale koekjes eten... uhhh.... yeah right! In Japan (hoe kan het ook anders) is er een koekje op de markt dat de kruid "Pueraria Mirifica" bevat en er wordt beweerd dat door het eten van dit koekje je grote borsten krijgt....


Het wonderkruidje wordt gewonnen uit de plant "Kwao Krua" en groeit in het noord-oosten van Thailand.
Het kruid bevorderd de eetlust, de bloedsomloop, de nachtrust, geeft meer energie en zorgt voor meer flexibiliteit in het lichaam èn gebruik je het in druppelvorm schijnt het de haargroei te bevorderen, grijs haar weer donkerder te maken en je wimpers langer te kunnen maken... sjee... echt een wondermiddel dus!

Wil je weten waar deze koekjes te koop zijn? Kijk op: http://www.getbustupgum.com/ Ze verkopen o.a. ook borstvergrotende kauwgom, koffie, thee en als klap op de vuurpijl roze tepelcrème.... haha hoe verzin je het!



maandag 13 september 2010

Poederroze




Gespot bij de celebs, heerlijke zachte tinten ofwel de "blushtones".
Pastels waren al eerder weer te zien, net als lieflijke bloemen en rouches.

Ook de in make-up mag weer gebruik worden gemaakt van roze blushes, zachte roze lippen en het perzikkleurig huidje.

Ik vind het wel lekker engel-achtig zoet en toch ook vrouwelijk!

Taylor Swift's 3de cd!


Sinds jaar en dag ben ik een grote Amerika-fan, ik ben ook altijd aan het uitpluizen wat voor interessante nieuwe muziek er nieuw of hip is. De laatste keer dat ik er was, stuitte ik al heel snel op een cd van Taylor Swift... wat toen nog haar eerste cd was en ze was daar veel op de tv te zien... uiteraard nam ik de cd mee en was al snel grijs gedraaid! Tot mijn grote vreugde was Taylor al snel ook in Nederland te horen, was te zien in een grappige bijrol in de film "Valentine's day" als het vriendje van de o zo prettige verschijning "Taylor Lautner" en had de titelsong van de film "Letters to Juliet" bemachtigd. Nu komt, inmiddels haar 3de cd, "Speak Now" uit en zal vanaf 25 oktober in Amerika verkrijgbaar zijn, ik verwacht dat de cd snel in Nederland te koop is!

Wil je alvast een voorproefje? Bekijk de nieuwe single "Mine" op: http://www.taylorswift.com/ en geniet even van de heerlijke zwoele stem van Taylor!

Ik zal natuurlijk graag willen weten wat jullie ervan vinden!

vrijdag 10 september 2010

Getest: de nieuwe mascara van Chanel "Inimitable"


Al jaren test ik graag mascara's uit, inmiddels ben ik al jaren verkocht aan wimper-extensions, dus dat scheelt al heel wat lagen mascara en geknoei, maar aangezien de extensions niet alles opvult en je toch mascara voor de onderste wimpers nodig hebt, blijf ik op zoek naar de perfecte mascara... inmiddels van mijn geloof afgestapt... sorry Dior... ik kies voor Chanel!

Wat beloofd Chanel met hun nieuwe "Inimitable":  Met een strijk over je wimpers, bezorgt deze mascara het allemaal: volume, lengte, krul en separatie van je wimpers. Het geheim is het unieke borsteltje en de formule van de mascara. Het beloofd lang te blijven zitten en de Pro-vitamine B5 hydrateert en houdt je wimpers in perfecte conditie voor een gezonde look!  


Mijn beleving... ik vind 'm super! Hij blijft inderdaad lang zitten, is na het einde van de dag niet half uitgelekt en gevlekt onder je ogen terechtgekomen... en brokkelt ook niet langzaam aan van je wimpers af... ik zal niet zeggen dat je maar 1 strijk over je wimpers er al bent, maar hij geeft al wel heel snel een prachtig resultaat! Ik geef 'm een 9!

Heerlijk en verassend boek: Mannen, geld & chocola



Omschrijving:


Maya, dertig plus en een maatje meer, droomt ervan schrijfster te worden. Maar het lukt niet met de mannen, haar koffieshop houdt ze met moeite draaiende en ze troost zichzelf met haar zelfgemaakte chocolaatjes. Een toevallige ontmoeting zet haar leven op zijn kop. Maya ontdekt wat het leven je te bieden heeft als je echt je hart kunt volgen, liefde zonder jezelf te verliezen, werk waar je je passie in kwijt kunt en chocola, veel chocola om van te genieten, niet om je ellende mee weg te eten!

Mijn beleving:

Ik kreeg het boek cadeau en dacht "ow heerlijk, een chicklit, ben ik dol op" de titel doet dat wel denken... eerlijk gezegd vond ik het meer dan een chicklit, een heerlijk "weglees" verhaal met wijze en bruikbare levenslessen erin verwerkt. Heel veel punten die je absoluut herkend in je eigen leven (zelfs even een traantje weggepinkt omdat ik me hier zó in herkende) en eigenlijk denk ik ook dat het boek niet alleen bestemd is voor vrouwen ;) Ik heb het idee dat de schrijfster "Menna van Praag" het idee had om boeken als "The Secret" e.d. in een verhaal heeft weten te stoppen, wat meer begrijpelijk is makkelijker bruikbaar is. Ik kan het echt iedereen aanbevelen! 
Mocht je het gelezen hebben, zou ik heel graag weten hoe jullie het boek ervaren hebben!

Voor meer info:


donderdag 9 september 2010

Nude...






Van het voorjaar was "Nude" al een trend. Op de catwalk bij Fendi waren de prachtige natuurlijke tinten weer te zien. Bontjes, matte huidjes, kaki, grijs, oker en suède zijn niet meer weg te denken aankomende herfst en winter. Dus ook de make-up en de nageltjes! Die bontjes maken het wel wat "fleuriger" vind ik zelf...


Welkom op mijn blog!

Op dit moment ben ik druk bezig op de blog te vullen met de leukste tips over beauty, welness, fashion & lifestyle!

Ik weet het... alweer "zo'n" blog! 

Toch wilde ik graag een blog opstarten omdat ik nieuwsgierig ben naar alles wat er te koop en te leren is in de wereld en het ook leuk vind dit te delen met iedereen! Na de middelbare school ben ik gaan leren voor schoonheidsspecialiste, waar ook nagelstyling en pedicure behandelingen in werden verwerkt. Daarna heb ik een kappersopleiding gevolgd en een tijd werkzaam geweest in het kappersvak. Tevens heb ik in kledingwinkels en een luxe sieraadwinkel gewerkt. Nu werk ik in de reklame, heb al verschillende stukjes in een lifestyleblad geschreven en ben onlangs mijn eigen webwinkel • www.fabulousfeeling.nl • begonnen! Dus daarom :) ik wens je veel leesplezier!

    xoxo Heidi