dinsdag 30 november 2010

Teeez Trendy Cosmetics "Diva's Darkness"

Heb je 'm al gezien.... de nieuwste lijn van Teeez Trendy Cosmetics?

Deze lijn heeft de glamoureuze naam "Diva's Darkness" gekregen.... 
een ware lust voor de diva's onder ons!

zondag 28 november 2010

Biodermal dagcrème voor de droge huid...

Vandaag mijn review van de Biodermal Droge huid dagcrème....

Onlangs had Biodermal via twitter een rondvraag om je kandidaat te kunnen stellen voor het testpanel. Ik was 1 van de gelukkige en kreeg al snel een potje (nu ja potje ;-) 50 ml aardig potje) binnen.

Ik wilde er al eerder een review over schrijven, helaas ontbreekt het mij de tijd soms dat ik weinig tijd voor mijn blog heb... achteraf misschien maar goed, ik heb even de tijd gehad om de crème uit te testen :-)

maandag 22 november 2010

OPI Burlesque swatches

Vandaag is het tijd voor mijn swatch van de veel besproken OPI Burlesque!

vrijdag 19 november 2010

Essence Metallics


Ik had ze al even in huis, maar nu eindelijk een swatch van kunnen maken :-) je hebt ze vast al eerder voorbij zien komen de producten uit de nieuwe lijn van Essence "Metallics"!

Gisteren heb ik een swatch gemaakt met een lippenstift en een oogpallet, binnenkort zal ik ook de glitterlak en de nagellak reviewen :-)... maar om nu alvast in de sfeer van de feestdagen te komen... de review van de ooglook en lippenlook :-)


woensdag 17 november 2010

Have you met Lorac yet? :-)

Op de Amerikaanse site van Sephora stuitte ik op het merk "Lorac".... echt een prachtig merk! Helaas kon ik ik nergens een site of adres vinden waar ze het in Nederland verkopen, zelfs niet op de Lorac site zelf en ben dus op Ebay gaan snuffelen... ook niet echt makkeljk om iemand te vinden die het naar NL verscheept, maar uiteindelijk heb ik een prachtige aankoop kunnen doen :-)


dinsdag 16 november 2010

Wie van de 3....

Jaaaaaa het is weer tijd voor een nieuwe "Ik wou dat ik jou was..."

Deze keer heb ik 3 hele verschillende dames genomen... en ja ik heb het weer niet errug makkelijk geprobeerd te maken ;-)

Op nummer 1: De vrouw die naar schatting zo'n slordige 250 miljoen waard is... je kunt shoppen tot je er letterlijk bij neervalt... maar ja qua uiterlijk.... mwah... oordeel haar zelf maar, bij deze mag ik u presenteren... Nina Storms! Beter bekend als Nina Brink...

maandag 15 november 2010

Winactie! Haarpakket...

Er is mij al verschillende malen gevraagd een artikel over "haar" te schrijven, de verzorging ervan en wat er wel en niet goed is voor je haar. Er is zoveel te vertellen over het haar, dat ik dit niet in 1 artikel kan zetten. Zoals je misschien al hebt gelezen heb ik na de middelbare school particuliere opleiding in schoonheidsverzorging gevolgd en een opleiding aan een kappersacademie gevolgd. Maar natuurlijk na die opleidingen, ga je toch tegen bepaald soort problemen aanlopen. Ik ben langzamerhand meer op onderzoek uit gegaan wat bepaalde producten met je huid en haar doen, wat voor effect heeft je eetpatroon en je gedachtepatroon op je huid en haar. Binnenkort wil ik hier dus een artikel over gaan schrijven en heb ik ook al met Serena van Beautylab contact gehad om onze kijk op producten en huid- en haarproblemen eens naast elkaar te gaan leggen en samen gaan brainstormen over hoe en wat we dit kunnen vertalen.

woensdag 10 november 2010

Bij de The Body Shop geshopt :-)

Vroeger was ik echt maf van The Body Shop! Na jaren er niet meer te zijn gekomen en er toch zo af en toe weer wat over te zien en te lezen, is mijn liefde weer teruggekeerd :-)




dinsdag 9 november 2010

Meeting onder de beautybloggers :-)

Misschien heb je het al op twitter kunnen lezen, er komt een meeting onder de beautybloggers (en liefhebbers)! Lynsey van lynseybeauty.blogspot.com opperde het superleuke idee!




zondag 7 november 2010

Wie zou je wel eens een dagje willen zijn? En waarom?

Wie zou je wel eens een dagje willen zijn? En waarom?

Answer here

formspring.me

Ik heb inmiddels ook een formspring account aangemaakt, dus heb je een leuke, maffe of persoonlijke vraag voor me over anything you want...  http://formspring.me/FabulousHeidi

vrijdag 5 november 2010

Hoge hakken in de keuken....

Ze noemen het boek ook wel de kook-chicklit... het kookboek vóór vrouwen: Hoge hakken in de keuken!


Misschien heb je 'm al eens voorbij zien komen of zelfs in je kast staan, maar ik vond het even de moeite waard om dit kookboek uit te lichten! :-) En inderdaad het is echt een kookboek voor vrouwen... 


donderdag 4 november 2010

W.I.C. by Herome

Ik kon het niet laten om deze 2 lakjes van W.I.C. by Herome mee te nemen :-)
En uiteraard even een klein verslagje en een swatch van de 2 kleurtjes te maken!


woensdag 3 november 2010

CHANEL nail polish 'RIVA'

Na de '407 JADE',  '505 PARTICULIÈRE' en '509 PARADOXAL' komt Chanel nu met de prachtige limited edition pastelblauwe tint de '277 RIVA'! Een ware musthave voor je nagellak collectie voor dit najaar en winter... volgens de fashionista's :-)





De trendnuance uit de collectie "Côte d'Azur Cruise" heeft een mooie pasteltint met een zilveren metallic glans. De nagellak was al gespot dit voorjaar op de catwalk in St. Tropez. De collectie is geïnspireerd door de zomers aan de Franse Riviera en de naïeve charme uit de jaren 70.... aldus Peter Philips, Creative Director bij Chanel.

Ik moet zeggen dat ik 'm er erg mooi uit vind zien! Hij is niet goedkoop, maar dan hebbie ook wat ;-) 
Qua prijs loopt het een beetje uiteen (wat ik kan vinden dan) maar zal zo rond de € 25 euro liggen en de beperkte oplage van deze prachtige lak, zal vanaf 1 december bij de Chanel winkels en de exclusievere parfumerie verkrijgbaar zijn.
Ben benieuwd wat jullie van de kleur vinden!

xoxo Heidi


dinsdag 2 november 2010

Hairextensions...

Hebben jullie mijn nieuwe look al gezien??? Ik heb zaterdag hairextensions laten zetten... en ben er superrrrblij mee! Ik heb al veel vaker extensions in mijn haar gehad, maar ik moet zeggen dat ik nog nooit eerder zo tevreden ben geweest als nu :-)