woensdag 20 juli 2011

Win win win! Een waardebon van My New Bag!

Ik heb weer een leuke winactie! Eline, oprichtster van MyNewBag.nl benaderde me, met het idee of ik een winactie wilde organiseren. Uiteraard blijf ik dat altijd ontzettend leuk vinden om te doen en zo gezegd, zo gedaan :) Omdat het toch lastig is om een artikel uit haar shop weg te geven, het is altijd smaakverbonden, wilde Eline liever een waardebon weggeven, zodat je zelf iets uit kunt kiezen! De bon heeft een waarde van € 10,- das toch lekker meegnomen als je nog met nieuwe tas op vakantie wil, kun jij daar weer een extra Cosmopolitan voor bestellen ;)

dinsdag 19 juli 2011

Winnaar winactie Penpal Junkie

Zo hehe, heel mijn weekend is door de war gegooid, en ik zal nog wel de winnaar bekend maken van die supercute agenda van the Pink Panther, weggeven door Penpal Junkie! Maar de winnaar is bekend!

Wat kon je ook alweer winnen? :D

dinsdag 12 juli 2011

Win win win! Kleurlenzen van Colorlens!

Ik had laatst al een artikel geschreven over de kleurlenzen van Colorlens.nl. Jordy van Colorlens heeft nu een paar lenzen beschikbaar gesteld om weg te geven en ja ik mag dat organiseren :D ain't that sweet!

Het leuke is dat jijzelf de kleur mag kiezen en of dat het lenzen op sterkte moeten worden!

vrijdag 8 juli 2011

Win win win! Een very cute agenda van Pink Panther!

Het is alweer eventje geleden dat Jasmina van Penpal Junkie me vroeg of ik het leuk vond om een winactie  met haar succesvolle webshop te organiseren, dat vond ik natuurlijk superleuk! Helaas is deze iets vertraagd door mijn verhuizing maar beter laat dan nooit! ;)



vrijdag 1 juli 2011

Coole kleurlenzen van Colorlens

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Jordy, eigenaar van www.colorlens.nl. Omdat hij het leuk vond om samen te werken met andere partijen, vroeg hij mij of ik een paar van zijn lezen wilde uitproberen. Uiteraard leek me dat erg leuk omdat ik al vaak kleurlenzen wilde proberen, was dit een heel leuk initiatief!