dinsdag 8 november 2011

Mooi rood is niet lelijk...


Rood en met name felrood is voor dit najaar en winter weer de trend zoals je misschien al opgevallen was en mooie rode nageltjes horen daar zeker bij!
Ik heb voor jullie 4 van mijn mooist rode lakjes op een rijtje gezet!

zaterdag 5 november 2011

Kopje koffie glazenwasser?

Het eerste wat ik zo ongeveer doe als ik op mijn werk aan kom is een bakje koffie nemen, ik heb altijd het gevoel dat ik pas echt wakker wordt als ik dat eerste bakkie naar binnen heb gewerkt, met mij nog velen, maar heb je weleens ervaren dat het ochtendgapen stopt na een bakje koffie? Er zijn dus meer mensen die dat ervaren, best grappig he! Niet dat gapen er volgens mij een echt verband mee heeft omdat je gaapt om het zuurstofgehalte in je bloed te verhogen... goed das een ander verhaal (leuke link over gapen btw: http://www.hoewerktmijnlichaam.nl/antwoord/waarom-gapen-mensen), maar omdat koffie eigenlijk zo'n doodnormaal "gebruik" is en ik een redelijke fan ben (en nee niet alleen dat geweldige bakkie van de Starbucks ;-)) wilde ik er wat meer over weten en uiteraard vertellen! Ik heb wat leuke feitjes opgezocht...


Zoals mijn eerste kopje koffie van de dag eruit ziet ;-)

What's for dinner dear?

Ik hou van pasta's! Liever wel wat puurder.. niet teveel poespas en sausjes dus... ik heb mijn favo pasta vandaag gemaakt en het recept en wat kiekjes ervan voor jullie in een artikeltje gestopt!