maandag 18 februari 2013

Eos... Lip balm, handlotion & shave cream

Ik heb behoorlijk wat beautyproducten liggen, sommige liggen al tijden nieuw in de verpakking... puur te wachten om over geschreven te worden :) gelukkig heb ik ook wat recentere aankoopjes en zal ik daarmee starten. Een aankoop van vorige week was een Eos bestelling.

Ik ben echt dol op de lipbalmpjes van dit merk, het design is leuk, het ruimt lekker en als je aan je lippen likt.. ok das met deze nog erger bij me... proef je een zoet smaakje... yummie!

maandag 4 februari 2013

WebshopTip: Gekruid.be

Wellicht heb je al eens van de site www.gekruid.be gehoord, een prachtige shop online met de crème de la crème onder de biologische kruiden. Ik ben helemaal verslaafd aan de shop en heb al heel veel uitgeprobeerd. Ze verkopen niet echt de standaard keukenkruiden maar bv bijzondere zoutsoorten, gojibessen, tarwegras, etherische oliën, smaakmakers voor het koken en nog veeeeel meer! Mocht je toevallig het artikel van Doutze Kroes hebben gelezen op de Grazia site met haar beautytips dan moet je echt even kijken op deze site!

Boven de 30 euro is de verzending gratis ook naar Nederland, is toch heel aangenaam. En de verzending is netjes en snel.

Ik was al even bezig met wat shakes met kruiden voordat ik de tips van Doutze las. Zo gebruik ik bv tarwegras (wheatgrass) chia zaad, lijnzaad, pure cacaopoeder, haver en acaibes poeder. Deze kruiden zitten boordevol goede elementen wat vaak ik ons voedsel niet meer of nauwelijks nog aanwezig is. Het voedt en is dus ook supergezond! Mijn huid wordt mooier, ik val af, voel me beter enne niet zo'n lekker praatje misschien maar ik kan ook beter naar de wc ;) het mooie is dat je het altijd kan gebruiken om je lijf gezond te houden.

Naast de kruiden hierboven gebruik ik ook de speciale zoutsoorten in mijn voeding en hebben ze de lekkerste sauzen voor het wokken, kruiden voor wereldgerechten en fantastische honing!

Ik krijg morgen weer een bestelling binnen met andere en nieuwe bijzonderheden, dus daarover binnenkort meer!

Heb jij al eens van de site gehoord en ook van deze soort kruiden? Misschien heb ik je nu wel dé tip gegeven waar je op zat te wachten!

Liefs FabulousHeidi

Personal: stoppen of doorgaan?

Steeds neem ik me voor om weer actief te worden met mijn blog... en steeds houd ik dat even vol... de vraag bij mezelf is gekomen "Ok wat wil ik er nou precies mee? Stoppen of doorgaan?"

Ik vind het heerlijk om te schrijven, maar door mijn werk, het huishouden, sociale leven etc. Heb ik simpelweg geen tijd er voor... ok ik neem er de tijd niet meer voor... :) en toen jawel was er de bloggerapp... Jeeehhh!!! Wat maakt dat voor verschil, nou gezien ik geen laptop heb, is niet handig voor mij en om nou steeds mijn iMac door het hele huis te slepen... mwah... maar een iPad heb ik wel in mijn collectie ... ik heb een simpel appararaatje gekocht om rechtstreeks mijn foto's er naar toe te gooien... dus nu heb ik geen excuusjes meer hihi!

Ik weet dat het in bloggersland heel normaal is om 1 tot 3 keer per dag (misschien wel meer) een artikel te plaatsen... dat lukt me misschien niet maar een paar keer per week een artikel plaatsen moet wel haalbaar zijn, of af en toe een 1 waar ik kort wat leuke info op deel.

Puur en alleen beauty is voor mij ook niet echt het plan meer, ik ben nu 32 en er speelt wel meer in mijn leven dan alleen dat, het is een megaleuk onderwerp maar ik wil toch meer schrijven over wat me bezig houd en hoe ik tegen de wereld aankijk nu ik 30+ ben :) geloof me dat is echt anders dan dat je begin 20 of jonger bent.

Waar houd ik me dan mee bezig zal je denken nou bv mijn werk als ontwerper voor een grafisch bedrijf die onderdeel is van een groot facilitair bedrijf. Waar ik ook de pr uitvoer en de begeleiding heb over evenementen. Daarnaast zit ik in het bestuur van een businessclub van een voetbalclub en ben ik al weken bezig daar een ladiesnight voor te regelen. Ik heb een webshop, die nu wel stil ligt maar ik langzaamaan aan het omtoveren ben tot iets anders en ben ik bezig met nog 2 compagnons om een bijzondere verpakkingsbedrijf op te zetten.

Uiteraard daarnaast het altijd geweldige huishouden ;) 2 diertjes, een superlieve vriend, koken en alles op het innerlijk gebied (moet je denken aan mentale gezondheid, kruiden, aromatherapie, etc). Al heb ik dozen vol beautyspullen, 4 jaar gedrild in het beautyvak, in kapsalons en modewinkels gestaan, er blijft voor mij meer dan dat... maaarrr uitereraard blijft er een gezonde dosis beauty over om lekker artikeltjes over te schrijven.

Ik hoop dat jullie, mijn lieve lezers, hier net zo veel leesplezier in gaan krijgen als ik in het schrijven ervan! Het gaat tenslotte. Om dé fabulous feeling :D
Conclusie: doorgaan maar wel op de fabulous hei-way :)

Even een klein kiekje vanaf de luie stoel aan het bloggen :)

Liefs FabulousHeidi
Ps. Nog niet alles werkt helemaal lekker op de app maar hopelijk is dat snel verholpen of heb ik de oplossing gevonden;)