dinsdag 3 mei 2011

NOTD essence "GOT A SECRET"


Mocht je het gemist hebben... ik kan het me nauwelijks voor stellen trouwens... maar Kruidvat had een geweldige actie: alle make-up voor de helft van de prijs! Je raad het al.... ik heb nog even mee geplunderd :)

Ik was met Desirée (Curvacious) en Ilja (BeautyPolish) al even in Rotterdam afgelopen vrijdag gaan kijken, daar was weinig over gebleven, totaal leeg geroofd, maar heb uiteindelijk zaterdag in Etten-Leur nog hier en daar wat kunnen "scoren" :D waaronder dit lakje van essence colour & go de "Got A Secret"!




Ik vind het een leuk kleurtje, de kleur is toch wat anders door het licht wat er op schijnt, er zit iets meer blauw tint in dan op de foto. Eenmaal op mijn nagels aangebracht te hebben moet ik heel eerlijk zeggen dat ik 'm iets minder vindt.. de kleur is wel leuk, maar het is geen "strakje" lak, wat stroperig en ik zie veel oneffenheden, best jammer :( ik heb 2 laagjes aangebracht, dus hij is wel dekkend genoeg :) Normaal ben ik erg te spreken over de lakjes van essence, maar ach voor nog geen euro heb ik toch weer even plezier gehad :D!

Hebben jullie nog wat leuks zien te veroveren bij de actie? 




9 opmerkingen: