Zakelijk & Contact

Pers

Ik ontvang voor Fabulous Feeling Blog graag persberichten en promotiemateriaal van merken gerelateerd aan mijn blog, dit omvat beauty, fashion, wellness en lifestyle. Ik wil me graag onderscheiden met de blog door een stapje verder te gaan dan puur alleen de fysieke schoonheid. Uiteraard is de fysieke schoonheid ook van belang voor de mentale conditie. Kunt je je als bedrijf hier in vinden, schroom dat niet om contact op te nemen, dit kun je doen via: info@fabulousfeeling.nl Uiteraard is het wel van belang dat ook ik me kan vinden in de producten die aansluiten bij mijn filosofie.


Review

Fabulous Feeling Blog streeft er naar een duidelijk beeld te schetsen van jouw website, product of merk en zorgt voor een goede vermelding naar jouw site, merk of product. Ik ben uiteraard erg dankbaar voor je interesse in Fabulous Feeling Blog en de eventuele producten die ik toegezonden krijg. Ik wil met veel liefde en plezier jouw product testen en een passend review plaatsen.   


Wil je meer over de persoon achter Fabulous Feeling Blog weten, dan wil ik je doorverwijzen naar de "over mij" pagina. Voor vragen, opmerkingen of suggesties kun je mailen naar info@fabulousfeeling.nl

Adresgegevens

Fabulous Feeling Blog
Tjalkstraat 15
4731 LD Oudenbosch

+31(0)6 2438 6910
info@fabulousfeeling.nl