Over mij

Wat leuk dat ik me mag voorstellen aan je!

Een stukje over "Hei"der verleden...

Mijn naam is Heidi van Heck, geboren op 26 januari 1981 te Dordrecht ... yes een 30+er ;-) en woon inmiddels vanaf mijn 12e in Oudenbosch (NB). De mavo gedaan en vervolgens gaan leren voor schoonheidsspecialiste... was een droom, heerlijk tutten met make-up, crèmepjes, maskertjes enz... Min of meer na de opleiding erachter gekomen dat ik toch aan de vrij jonge kant was voor dit vak en ben na de opleiding bij mijn vader in het bedrijf (drukkerij) gaan werken.

Na dat een tijd te hebben gedaan, wilde ik toch wat anders, hier en daar wat voor uitzendbureau's gewerkt en uiteindelijk voor de kappersacademie gekozen, 2 jaar, 5 dagen in de week gedrild worden tot haarstyliste :) prachtig vak!

Een aantal jaartjes in het kappersvak gezeten, in kledingwinkels gewerkt, in een luxe sieradenwinkel en uiteindelijk weer terug in het bedrijf van mijn vader, wat uiteindelijk over was genomen door mijn broer en in 2011 verkocht is aan facilitair bedrijf "Van Adrichem". Ik kreeg daar onder andere de rol van ontwerper, aansturen van een digitale pers en de PR van het gehele bedrijf onder mijn hoede wat een ontzettende leerzame en leuke periode is geweest. Na 1,5 besloot van Adrichem "onze" tak toch weer te verkopen en heb ik vrijwel direct besloten voor mezelf te beginnen. Mijn eigen bedrijf "Manifesto Design". Zelfstandig ondernemer zijn was zeker een droom en ik werk iedere dag weer met plezier om mijn bedrijf te laten groeien en mijn klanten zo goed als mogelijk te bedienen.

Mijn vrije tijd:

De blog geeft al een stukje aan waar mijn interesses liggen... maar wat doe ik verder ik mijn vrije tijd.... Speuren op internet om al mee te beginnen! Daarnaast houd ik van kokkerellen, sauna, uit eten gaan, ben dol op films... en ja met namen de rom-coms, kroelen met Jacky... aka: Jackass of kippetje (zie foto :)), dansen vind ik heerlijk... reizen... LOVE Amerika, shoppen, muziek, creabea uithangen, enz., koffieleuten, lezen, reiki & meditatie...Mijn doelen/dromen:


Ik zou heel graag willen reizen... meer van de wereld zien! Om een voorbeeld te geven... lopen over de Chinese muur (ok een stukje), de tempels er bezoeken, shoppen in Shanghai en mijn geliefde New York (laatste bezoek was veeel te kort), sushi eten in Japan, de Taj Mahal bekijken in India, reisvelden doorlopen op Bali, Piramides aanschouwen in Egypte (uiteraard) en natuurlijk ook veel cultuur opsnuiven in Europa, Italië, Spanje, Engeland en noem maar op! Naast het reizen zal ik graag meer studies willen volgen waaronder verschillende talen leren, binnenhuisarchitectuur, barista en alles op mijn eigen vakgebied (ontwerp, etc). Uiteindelijk wil ik graag dat mijn bedrijf uitgroeit tot een mooi en groot bedrijf en dit tezamen met een aantal van mijn liefste familieleden.


xoxo Heidi