zaterdag 4 juni 2011

Win win win! Jouw eigen visitekaartjes!!

Eindelijk is het zover, ons nieuwe bedrijf gaat bijna"de lucht in" het enige wat we nog moeten hebben is... een naam! ;-) Verzin jij die winnende naam, dan win je 500 visitekaartjes! Mocht je willen dan doen we meteen het ontwerp er gratis bij en uiteraard worden ze in jouw persoonlijke kleuren gedrukt.... dit mag voor jou bedrijfje zijn, je blog of gewoon gezellig jouw privékaartjes.Wat moet je daarvoor doen:


Verzin een naam voor ons bedrijfje... simpel toch ;-)Wat willen we dus qua naam: een krachtige Nederlandse naam, die dus staat voor wat we aanbieden.  Wat wel van belang is, is dat je weet wat we gaan doen, het moet toch in de naam verwerkt zijn.
(Ik heb hierboven een concept logo ontworpen, daar zal het in verwerkt gaan worden.)


Ten eerste moet je weten wat we gaan doen en waarom! We willen de kloof tussen en "traditionele"drukkerij en de internet-drukkerij opvullen en is persoonlijke aandacht erg van belang. De meeste internet-drukkers bieden alleen full color werk tegen scherpe prijzen aan, wij willen juist ook die PMS kleuren "je eigen kleur" aanbieden tegen een scherpe prijs. Een levertijd van 7 productiedagen (i.v.m. de combinaties, daarom kunnen we de PMS kleuren goedkoper aanbieden). In eerste instantie specialisatie op huisstijlen (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, facturen, etc.) en folders. In een later stadium ook alles wat met grafisch product te maken heeft. En wat heel belangrijk is, wanneer je een bestand aanlevert, controleren wij 'm, dit wordt normaal niet gedaan bij internet-drukkers.

• Verzin jij die perfecte naam, mail 'm dan naar: heidi@rhiendruk.nl en win die visitekaartjes!
• Volg me op bloglovin en "like" deze post. 
• Voor de twitteraars onder ons, volg me op twitter http://twitter.com/FabulousHeidi en tweet het volgende:
Ik doe mee aan de #winactie op http://fabulousfeelingblog.blogspot.com  ( @FabulousHeidi ) en maak kans op 500 visitekaartjes! RT=sweet
De actie loopt t/m maandag 13 juni. Suc6 allemaal :D liefs René en Heidi
7 opmerkingen:

 1. Ik herken je probleem. Ik ben DTP-er van beroep en ik merk zo vaak dat heel veel mensen/kleine bedrijven denken oh ik maak zelf wel even wat op. Leuk dat ze het proberen, maar een folder opmaken in Word is natuurlijk echt not done. Bovendien als het echt zo was dat iedereen dat maar kon had ik ook geen opleiding van 3 jaar hoeven te volgen ;)

  Ik zal eens nadenken over een mooie krachtige naam en ik wens jullie beide heel veel succes met jullie nieuwe bedrijf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zojuist mijn idee gemaild. Ik vrees dat het voor anderen heel lastig wordt om een naam voor je te vinden, maar hopelijk kun je er inspiratie uit putten!

  Ik heb het bericht eveneens geliked en geretweet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had de winactie geloof ik al getweet maar nu dan zeker:
  http://twitter.com/#!/Beautytas/statuses/78224724467003392

  Ik heb de post de vorige keer al geliked! (en ik volgde jou natuurlijk ook allang al op bloglovin)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs goed idee voor een bedrijf zeg! Ik herken ook wat Natascha zegt en dat mensen het dan meer even via een goedkope aanbieder op internet laat drukken "want dan kost het niet zoveel".. *kriebels*

  Ik ga eens even heel goed nadenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thx voor jullie reacties sweeties!

  Ik ben het helemaal met je eens Natascha, en idd "Word" is not done.... haha net als wat Jessica zegt... *kriebels* met het hele goedkope internet gedoe.. heeft de markt behoorlijk kapot gemaakt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben zeer benieuwd naar de naam! Succes!

  Groet Winni

  BeantwoordenVerwijderen