vrijdag 1 juli 2011

Coole kleurlenzen van Colorlens

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Jordy, eigenaar van www.colorlens.nl. Omdat hij het leuk vond om samen te werken met andere partijen, vroeg hij mij of ik een paar van zijn lezen wilde uitproberen. Uiteraard leek me dat erg leuk omdat ik al vaak kleurlenzen wilde proberen, was dit een heel leuk initiatief! 


Ik had nog nooit eerder lenzen gedragen, dus dit was al een uitdaging opzich haha! Omdat ik vrij lichte ogen heb (zie de foto's van dit artikel voor mijn eigen kleur), koos ik voor bruine lenzen, de Colour Vue 3 Tones bruin (zonder sterkte). Ik heb een bril voor veraf, dus het leek me niet nodig om met sterkte te nemen. Colorlens bied dit wel aan.

Wat meer informatie over het ontstaan van Colorlens:
Colorlens.nl is gespecialiseerd in gekleurde contactlenzen, van gekke tot natuurlijke kleurlenzen zowel op als zonder sterkte. Daarnaast zijn natuurlijke kleurlenzen op sterkte of gekke kleurlenzen op sterkte lastig te vinden. Hoge kwaliteit, draagbaarheid en kosten, na heel veel zoeken heeft Jordy dit gevonden en daarom is hij begonnen met Colorlens.nl. Colorlens.nl is sinds 1 januari 2011 online en groeiende en is Jordy zelfs bezig om alles te vertalen, om naar de Duitse markt te gaan.


Ik heb vaker sites van kleurlenzen bezocht en ik moet zeggen dat de site van Colorlens me meteen opviel omdat het je behoorlijk aantrekt qua indeling en een overzichtelijk aanbod wat Colorlens te bieden heeft.

Ik heb even staan prullen om de eerste lens op mijn oogbolletje te krijgen, maar de 2e zat er zo op, een kwestie van een handigheidje creëren... :) Ze geven een mooi subtiel kleurtje en ik vind ze vrij natuurlijk overkomen. Ik moest de eerste 5 minuten even wennen, maar daarna had ik niet eens meer door dat ik ze in had.
De 3 Tones serie kunnen 3 maanden lang worden gedragen en worden per set (2 stuks) verkocht. De 3 Tones lenzen worden verkochtzonder sterkte en op sterkte en kosten € 23,95. Je kunt bij Colorlens heel gemakkelijk betalen via Ideal, per creditcard of Paypal. 
Ik wil graag bij deze Jordy van Colorlens bedanken voor het mogelijk maken om deze lenzen te testen!
Hebben jullie al eens kleurlenzen uitgeprobeerd en lijkt het je wat? 

10 opmerkingen:

 1. Ik heb ze ook, dezelfde als jij hebt geprobeerd. Ben wel tevreden. Draag ze neit zo vaak omdat ik mijn eigen kleur toch mooier vind ;) ook heb ik erg last van de kleine streepjes op de lens, die zie ik wel duidelijk en irriteer ik mij aan(misschien ben ik wel een pietlut..hahaha)Maar over algemeen leuk om af en toe te dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar het zou me wel een keer gaaf lijken om kleurlenzen te proberen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ PinkyPosh het is idd erg leuk voor zo af en toe, haha maar begrijp wat je bedoeld!

  @ Liekevandam ik heb volgende week een hele leuk actie *wink wink*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gaaf! alleen kan ik echt voor geen meter lenzen in doen en doen ze ook 9 van de 10 keer pijn omdat m'n ogen super gevoelig zijn >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat mooi! Ik heb je overigens getagd http://nagelszone.blogspot.com/2011/07/een-sunshine-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi,

  Je bent weer getagd:
  http://lovingeverythinginlife.blogspot.com/
  Ik lees altijd met veel plezier je site en jou kan ik nog wel eens tagen.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, supergaaf :) Ik wil dat ook zo graag eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmmm, zou niet echt kleurlenzen willen proberen, misschien voor de fun voor Carnaval ofzo bijvoorbeeld maar ik ben wel blij met mijn oogkleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. erg leuk, ik wil dat ook wel eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de kleurlenzen nou ook een tijdje en ik vind het er echt super goed uitzien. Ze zitten ook gewoon fijn. Op het begin is het even wennen als je nog nooit eerder lenzen hebt gehad maar, je bent er zo aan gewend.

  BeantwoordenVerwijderen