dinsdag 2 augustus 2011

Persbericht: essence TE NATvenTURista

Ik heb een weer een leuk nieuwtje van een PR bureau ontvangen, nl dat in september weer een nieuwe collectie van essence in de schappen bij de Kruidvat komt. Genaamd de essence trend edition “NATvenTURista” Ik vind de collectie er erg leuk uit zien zo op het eerste oog, vooral de lakjes :D
 
 
In een avontuurlijke stemming? essence heeft de perfecte producten voor deze nazomer! In september 2011 kunnen alle beauty queens met de nieuwe essence trend editie “NATvenTURista” bewijzen dat je zelfs met natuurlijke make-uptinten een superhippe look kunt creëren. Deze trend editie is geïnspireerd op de natuur! De mooiste kleuren van het seizoen zijn gecombineerd met warme aardetinten die voor een natuurlijke en speelse uitstraling zorgen. Een look die de ongerepte natuur op zijn best weerspiegelt!





essence NATvenTURista nail polish
Houd jij ook zo van de natuur? essence heeft nu vier nieuwe nagellakken in prachtige tinten, van olijfgroen tot abrikoos. Voor een natuurlijk elegante uitstraling en perfect glanzende nagels! Verkrijgbaar in 01 you’re my dragonfly, sugar!, 02 mother earth is watching you, 03 barefoot through the moss en 04 chirp, chirp!
Consumentenadviesprijs €1,79.
 
 
essence NATvenTURista nail fashion sticker
Hand in hand met de natuur: de perfecte nagelstijl voor nieuwe avonturen! In vijf gemakkelijke stappen zorgen deze gel stickers voor een trendy look en extra glans. Verkrijgbaar in 01 tree time en 02 flower power.
Consumentenadviesprijs €1,99 



essence NATvenTURista baked eyeshadow
Vanaf het moment dat je de eerste vogels hoort fluiten tot en met de laatste zonnestraal: de longlasting NATventURista gebakken oogschaduw accentueert de ogen met drie intense tinten. Voor opwindende glinstering en kleuraccenten! Verkrijgbaar in 01 barefoot through the moss, 02 mother earth is watching you en 03 chirp, chirp!
Consumentenadviesprijs €2,78

 

essence NATvenTURista gel eyeliner
Zo romig en zo naturel! Een mosgroene en terra gel eyeliner creëren subtiel een natuurlijke look om je een prachtige heldere oogopslag te geven! De fluweelzachte samenstelling zorgt voor een gemakkelijke en nauwkeurige applicatie. Verkrijgbaar in 01 barefoot through the moss en 02 mother earth is watching you.
Consumentenadviesprijs €2,99
 
 
essence NATvenTURista gel eyeliner brush
Eén borsteltje voor verschillende looks: met de speciale eyeliner brush creëer je verschillende NATventURista gel eyeliner stijlen, variërend van klassiek en stijlvol tot speels en natuurlijk. Verkrijgbaar in een praktisch etui met een trendy dessin.
Consumentenadviesprijs €1,49




essence NATvenTURista lipbalm
Gekust door de natuur – wel drie keer! Een 3-in-1 product voor een natuurlijke, stralende lach: de drie kleuren van de verzorgende lipbalms zorgen voor onweerstaanbaar glanzende lippen en mogen niet ontbreken op een avontuurlijke reis door de natuur.
Verkrijgbaar in 01 outdoor nudes.
Consumentenadviesprijs €1,79


essence NATvenTURista blush stain
Met een vleugje blush zie je er stralend uit deze zomer! Deze frisse blush is longlasting, zodat je zeker weet dat je teint er ‘s avonds nog perfect uitziet! Dankzij het handige formaat en de slimme verpakking past de blush in elke handtas. Verkrijgbaar in 01 you’re my dragonfly, sugar.
Consumentenadviesprijs €2,29

Wat vinden jullie van deze collectie? Zou je meteen het gehele schap weer willen veroveren? ;)


11 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit! Hele mooie kleurtjes ook.
    Ik ga zeker de baked eye shadows uitproberen en de Lipbalm

    BeantwoordenVerwijderen
  2. weer een hele leuke collectie, ben benieuwd naar de blush en de lakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zijn weer erg leuke spulletjes van Essence! Dus dat wordt naar de winkel rennen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er leuk uit, ik ben vooral benieuwd naar de blush stain! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze collectie ziet er echt veelbelovend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er weer leuk uit. Ga zeker voor de nagellak, lipbalm en de eyeshadow

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er weer leuk uit. Ga zeker voor de nagellak, lipbalm en de eyeshadow

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben heel erg benieuwd naar de nagellakjes en de oogschaduw :)

    BeantwoordenVerwijderen