zondag 16 oktober 2011

Terug van weggeweest....

Hello lieve volgers!

Het is ruim 2 maanden geleden dat ik een artikel heb geplaatst, veel gebeurd op privé-vlak en zo enorm druk gehad dat mijn blog echt op een laag pitje is gaan staan.

Nu zat ik er al een tijdje over na te denken om de draad weer op te pakken maar ik wil een beetje een andere kant op met mijn blog, het moet meer "mij" worden. De vraag wil ik puur een beautyblogger zijn, producten testen, foto's maken en om een stapje verder te gaan ±2 keer per dag een artikel te plaatsten over wat me is toegestuurd en persevents te gaan bezoeken, is dat de kant die ik op zou willen. Het is natuurlijk geweldig als dit je passie zou zijn, maar is dit die van mij...? Mijn idee is nee... ik heb een toch vrij drukke en bijzondere baan waar ik wat meer over wil gaan vertellen en tuurlijk is beauty een hobby, ik heb al diverse pittige opleidingen gedaan op het gehele beauty-vlak, maar ik vind nog zoooveel dingen meer leuk :-)

Uiteraard blijf ik het leuk vinden om producten uit te testen, maar in de loop der jaren heb je een toch een geheel eigen idee en smaak gekregen over wat voor soort producten ik graag gebruik en welke liever niet.
Een test is toch gebaseerd op mijn mening en dat wat ik goed vind of juist niet hoeft niet per definitie te betekenen dat is goed of slecht is en dat iets voor een ander werkt. Ik wil geen reclame maken voor iets waar ik niet achter sta en zal ook geen product zomaar plaatsen wat ik niet fijn vind, liever iets waar ik wel achter sta en wat grondig door mij getest is. Dus het echte beautybloggen laat ik aan mij voorbij gaan, ik wil graag schrijven over wat mij bezig houd :-)

Ik ben ook aan het ontwerpen geslagen voor een nieuwe layout, dus nu aan jullie de vraag de oude behouden of de nieuwe... Ik zal het toch leuk vinden om mijn volgers hierin te betrekken :-) Hij is nog niet af, maar het eerste idee in grove vorm staat er... dussss wat vinden jullie?

liefs Heidi

11 opmerkingen:

 1. Wat een toffe nieuwe header! Ik zeg doen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thx Milady! :D Ik denk ook eht dat dit 'm gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je nieuwe header is niet helemaal mijn smaak, maar smaken verschillen ;) Ik vind wel dat je voor iets moet gaan waar je lang aan vast kunt houden met minieme verandering: een logo van een 'merk' verander je in principe nooit.

  Dan is het natuurlijk wel de vraag of je je eigen blog als merk moet zien, maar ben wel van mening dus dat je een tijdje zoet moet kunnen zijn met je nieuwe layout!

  Ben blij dat je weer wat van je hebt laten horen en nu een richting uit gaat die beter bij je past.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Maccia ik vind dat je helemaal gelijk hebt in het feit dat je een logo of beelmerk niet zomaar veranderd. Ik heb 'm nu een jaar... en misschien moet ik het toch meer als beeldmerk gaan zien... goede opmerking! Zo heb ik 'm (en het is mijn baan nog wel) niet echt tegenaan gekeken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi artikel. Helemaal met je eens, schrijven over wat je bezig houd.
  Mooie lay out en ik ben benieuwd naar je nieuwe onderwerpen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke blog heb je!
  ik volg je via Gfc en bloglovin ; )
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welkom terug!

  Ik zou doen waar jij je het beste bij voelt :)

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De nieuwe header is niet helemaal mijn ding, maar ga op je gevoel af ;). Dat is oh zo belangrijk. Ik vond het al zo jammer dat je je blog niet meer update, maar kan ook begrijpen waarom. En het beste is je gevoel te volgen hierin.

  BeantwoordenVerwijderen