donderdag 28 april 2011

Therme African Spa Baobab Body Butter


Onlangs kreeg ik een lente-goodiepakket binnen die je via de Veronica kon bestellen. Een hoop leuke spullen en bruikbare voor een prikkie! Love it! Er zat o.a. een bodybutter in van Therme Skincare. Aangezien ik dol ben op bodybutters wilde ik deze uiteraard met alle plezier testen! :D

woensdag 20 april 2011

EOTD lentelook: pastel tintjes met shimmers...


Lentekriebels en met de kijk op de pasen heb ik even een aantal leuke kleurtjes uit de make-up-keuken gehaald en een eyelook voor jullie gemaakt! Ik wilde toch een wat zachtere look maken omdat dat iets beter bij mij past, maar je kunt 's toch zelf zo krachtig maken als je wilt... :-)

dinsdag 19 april 2011

Essie - Wedding & The Resort Collection 2011

Nu de lente weer volop in gang is, de bloemetjes, de vogeltjes en het zonnetje weer helemaal op en toppie aanwezig zijn... is het ook weer tijd voor de liefde die oplaait en voor vrolijke en versierde bruidjes! Essie springt daar mooi op in deze lente met een hele leuke nagellak collectie genaamd "Wedding Collection 2011" Ok... je hoeft niet persé vriendlief aan te kijken van "wanneer vraag je me nu 's" mijn mening is dat je de lakjes ook best kunt dragen buiten de grote dag om ;-)  


donderdag 14 april 2011

Extra Lentegevoel met Benefit Cosmetics


Toen ik benaderd werd door het Benefit Cosmetics om persberichten en producten van ze te mogen ontvangen om te testen en reviewen was ik natuurlijk heel blij! Ik had al een aantal keer van het merk gehoord en na een mega grote afdeling van het hippe Amerikaanse merk te hebben gezien bij de Sephora in Parijs, begon mijn interesse en nieuwsgierigheid nog groter te worden! Eenmaal thuis gekomen van Parijs lag er dan ook een heel leuk pakketje om me te wachten....

woensdag 6 april 2011

Nieuwe zomer 2011 collectie Rivièra Maison

Ik kreeg zojuist een erg leuk persbericht binnen van Rivièra Maison over de nieuwe zomercollectie van 2011 genaamd Strawberry Hill! Een vrolijke en kleurige collectie met een tropisch tintje! Nu krijg ik helemaal zin in de zomer :-D (klik op de onderstaande afbeelding voor een vergroting)!




dinsdag 5 april 2011

You're own personal necklace... just like Carrie

Wie kent de style van Fashion icoon Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw nou niet!
Door haar imago als de beroemde Carrie veranderd alle fashion items die deze dame aanraakt in goud en  is ze echt het absolute voorbeeld voor vele vrouwen!

Wat altijd vrij herkenbaar was was de naamketting van Carrie en enige fan van de serie moet dit zeker opgevallen zijn. Ik vond het dan ook erg leuk toen ik werd gevraagd door Nienke van "Mijn Naam Ketting" om een artikel te schrijven over een ketting die ik zelf mocht uitkiezen.. super leuk natuurlijk!!

vrijdag 1 april 2011

J'adore Paris!!


Ik ben onlangs weer naar Parijs geweest, dit was mijn 3e bezoek aan de heerlijke stad (ok 4e keer als je Disney meerekent) en nog steeds raak ik niet uitgekeken en zie ik steeds weer nieuwe dingen.
Ik heb geen shoplog ervan gemaakt, maar wel een aantal leuke foto's (klik op de foto voor een vergroting). Kijk je mee?