donderdag 15 maart 2012

CHANEL spring 2012 collection & mascara Inimitable Intens




In januari was ik jarig en had een leuke bon voor de parfumerie cadeau gekregen... heel vervelend voor een beautyliefhebber, dussss Heidi zegt shop shop shop en is thuis gekomen met een stukje voorjaarscollectie van Chanel :D ik ben echt een roze-fan en deze Harmonie de Printemps collectie is ook erg goed voor de pinkfeelings!


Wat heb ik gekocht: een lipliner, een nailpolish, een lipgloss en ja ok niet echt niet maar heel fijn een mascara...



De lipliner "Le crayon lèvres Bois de rose, nr. 48" is de heel fijn, wel een ietwat drogere liner die je met het handige kwastje aan de andere uiteinde van de liner vindt, iets kan verzachten en daardoor je finishing (lipgloss of lipstick) langer blijft zitten en mooier en verdeelder op je lippen zit :-) dit is wel een heel lief kleurtje!


De lipgloss (WAUW!) "Lèvres scintillantes Glossimer Bonbon, nr: 161" is een sprankelend, niet té "gele tanden ;-)" roze kleurtje en met het sponsje wat aan de top zit erg fijn in gebruik... voelt ook wel weer wat droger aan maar plakt niet :-) er zitten mooie gouden shimmers in en past perfect bij  het voorjaarsgevoel!


De Nailpolish... "Le Vernis May, nr: 535" hmmmm... heerlijk zoet... maakt het helemaal af!
De lakken van Chanel vind ik persoon heel fijn, ik zal 'm binnekort gaan swatchen :-)




And last but not least, de mascara "Inimitable Intense noir, nr: 10"een fijn borsteltje, echter wat ik wel altijd even in het begin heb bij een mascara is dat je 'm eigenlijk voor je gaat gebruiken afrolt in een tissue anders brengt ie de eerste keren niet fijn aan. Hij verdeelt goed, blijft lang zitten en je kan er prachtige poppenoogjes mee creëren, hij belooft verlenging, krulling en een goede separatie... hij komt tot nu toe zijn belofte nog waar :-)



Even een opsomming van de gehele voorjaarscollectie "Harmonie de Printemps":

De collectie sluit uiteraard perfect aan bij het modebeeld van dit voorjaar/zomer... pasteltinten! Yeah love it! 

Heb jij al iets van deze geweldige collectie in je make-up tasje zitten?

2 opmerkingen: