zondag 24 juni 2012

Opnieuw in heaven met de Beauty Bakery


Het werd eindelijk weer 's tijd om mezelf eens goed te verwennen en waar kan je dat beter doen dan in de shop van The Beauty Bakery! Angel heeft weer (nieuwe) heerlijke items geplaatst en deze zijn het zeker waard om uit te proberen :-) 

Een aantal ervan heb ik ook al goed uitgeprobeerd, ik heb wel aan alles gesnuffeld uiteraard haha, en alles ruikt weer overheerlijk! Kijk je mee wat ik tot nu toe uitvoerig getest heb?
Te eerste de "Pink Sparkle" whipped Ice Cream Soap, de naam zegt het eigenlijk al... heel zacht van structuur en heeft een subtiele zoete geur... door de sheabutter verzorgt het je huid ook lekker en ontvet het gelukkig ook niet... das toch belangrijk voor zo'n teer vrouwenhuidje ;-)
Wat me ook opviel is dat ie ideaal is om als scheerschuim te gebruiken, superfijn!

Ingrediënten: Sheabutter, zoete amandelolie, parfumolie, zonnebloemolie en vitamine E.
De 2e uit de test ;-) is de "Lemon Meringue" Fluffy Sorbet Scrub.
Een wat "drogere" scrub met toch genoeg olie er in verwerkt. Ruikt lekker fris en scrubt je velletje goed! Voelt eerst even wat stugger aan maar dat verdwijnt snel en dan blijft er niets anders dan een zacht en gevoed huidje over :-), een scrub als deze moet je wel echt onder de douche gebruiken, eerst zorgen dat je poriën open staan en dan scrub scrub scrub! Nu het (hoop ik toch een weleens) zomer gaat worden is het altijd belangrijk voordat je gaat zonnen te scrubben dan wordt je veel mooier bruin en verdwijnt dat bruine kleurtje minder snel... en ja nog een voordeel.. je kan met je mooie gescrubde babybilletjes paraderen in je bikini ;-)

Ingrediënten: Sheabutter, zoete amandelolie, parfumolie, zonnebloemolie en vitamine E.Wel zo hygiënisch is om een schepje te gebruiken, ook prettiger met het doseren :-)


Van de andere spulletjes die ik heb gekocht bij The Beauty Bakery volgt uiteraard ook een review! So stay tuned!2 opmerkingen:

  1. De producten van The Beauty Bakery zien er heerlijk uit. Vooral de Pink Sparkle whipped Ice Cream Soap...

    BeantwoordenVerwijderen