vrijdag 21 februari 2014

Tupperware is weer hot!

Ja je leest het goed... Tupperware of zoals ik het noem Tuppertrutware :D


Mijn zus moest laatst naar een party, ik dacht nog pfff jij liever dan ik... maar wat blijkt het is helemaal niet zo oubollig meer als je denkt, het is gewoon weer hot! Ik had al aangegeven dat ik niet iets aanprijs als ik het niets vind nou hier kan ik echt enthousiast over raken!Je kent dat wel, van die bruine en oranje bakkies die je moeder of je oma in de kast heeft staan, krengen gaan decennia's mee en jij hoopt dat het vooral ook bij hen in de kast blijft staan en niet bij jou in je mik wordt geduwd. Ooit (lang geleden) begon ik dus met mijn Tupperware uitzet en heb dus een kast vol met van alles staan. Grote ergernis van mannen heb ik begrepen, die krijgen al een rolberoerte als je überhaupt zegt dat je naar een party gaat. Maar aangezien mijn zus dus helemaal verliefd werd op het nieuwe concept en ook meteen verkoper is geworden werd ik toch wel even nieuwsgierig.

Vroeger ging het dus zo, met een dozijn huisvrouwen in de woonkamer aan de koffie en thee en een dame (of heer in ons geval, leukste homo die ik ooit had meegemaakt) en vertelde dan over de producten. Schaaltjes gingen rond en je kon er allemaal even aan voelen, ruiken en proeven ;-)). Nadat ik bij mijn zus had zitten snuffelen in een boekje en wat nieuwe producten had zitten bewonderen viel mijn oog op een pastamaker. Nu ben ik verzot op pasta's de enige ellende is je hebt een grote pan nodig, een vergiet en als je niet uitkijkt kookt het over en zit er van die plaktroep op je fornuis. Ik dacht die pastamaker, die moet ik hebben. Geen zooi en geen vaatwasser die meteen gevuld is van alle pannen.

Goed eenmaal op de party zag ik een tafel met allerlei leuke kleurtjes en yessss... ook roze en paarse spulletjes. Er werd wat verteld over de collectie en vervolgens zijn we met alle dames gaan koken, iedereen moest iets doen en uiteraard kan ik je meteen de spulletjes uitproberen. Er werd rijst gekookt, nou ben ik niet zo'n rijstmens maar dit ging echt handig, rijst in de kom, water erbij, ±15 min in de magnetron en hoppa, een perfect bak rijst op tafel. Er werd ook ragout gemaakt en zonder teveel poespas en troep stond er even later ook een heel smakelijke ragout op tafel. Ergens had ik altijd iets tegen koken met de magnetron maar ik heb nu toch wel ondervonden dat het misschien juist wel 's beter kan zijn dan traditioneel je groente koken op het gasfornuis.

Terug naar de pastamaker.. er werden aan het eind van de avond ook cadeau's verloot waaronder de pastamaker... nu jij weet al waar ik mijn zinnen op had gezet ;-) en ja de "Secret" werkt toch, Hei heeft de pastamaker gewonnen. In de nieuwe collectie is ie paars, ik heb een blauwe gewonnen maar ben der toch stikblij mee! Hoe gaat het in zijn werk: In de schaal giet je de pasta, er staan streepjes op tot hoever je vult en hoeveel water er dan bij moet. De schaal gaat hop zo in de magnetron, 15 min ongeveer en na de 15 minuutjes een perfecte al dente pasta. Je doet de deksel erop en door de gaatjes die erin zitten giet je het af, dekseltje omdraaien en je past blijft lekker warm. Nou is dit handig of niet? Stel je bent student, het enige wat je nodig hebt is een magnetron en een stel van die schalen, kun je toch heel lekker en gezond koken, weg met de kant en klaar maaltijden.

Helaas vergat ik een foto te maken van hoe het klaar was maar ik heb 'm nu 2 keer gebruikt en ik vind 'm ideaal! Je koopt 'm voor 24,95. Nette prijs als je het mij vraagt.


Mocht je nou meer willen weten, ga dan naar: https://www.facebook.com/TupperwareDemoOudenbosch of naar tupperware.nl

See you soon xoxo Heidi

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superrr!!!
  En helemaal waar, maar ook ik dacht zo over Tupperware...
  Hier wordt je toch helemaal enthousiast van? (ik wel)
  Liefs je "tuppertrut" zus

  BeantwoordenVerwijderen