donderdag 24 februari 2011

Pure verwennerij op de BoerderijSpa


Ik hou van de natuur en alles wat met de term "wellness" te maken heeft! Ik ben van mening dat wij, het gehaaste volkje inmiddels enorm van de natuur af zijn gaan staan en ook niet goed meer weten wat voor wonderen de natuur je te bieden hebben. Het schijnt tegenwoordig al een trend te zijn om een dagje naar een knuffelboerderij te gaan om te knuffelen met koeien en varkens! Zo kwam ik een site tegen en dacht dit wil ik even met jullie delen. Ik het prachtige Limburg staat een boerderij en niet zomaar een boerderij een Spa boerderij!Wat kun je verwachten in de BoerderijSpa:
Boerderij Spa is een unieke combinatie van plattelandsbeleving en lichaamsbehandelingen. Wij maken gebruik van de ruimte, het landschap, de buitenlucht en de ruime keuze uit regionale/ natuurzuivere producten. Dit wordt gecombineerd met speciale behandelingen die passen in de agrarische sfeer en gezond zijn. De vormgeving van de boerderij is eigentijds modern met het karakter van de authentieke boerderij. Deze factoren maakt Boerderij Spa tot een unieke belevenis. De behandelingen en producten in Boerderij Spa zijn samengesteld uit datgene wat de natuur ons geeft. Wij zijn voortdurend op zoek naar natuurlijke producten die weer kunnen worden verwerkt in behandelingen. Daarmee willen we gasten laten zien wat voor mogelijkheden de natuur ons biedt. Dit alles in een mooie eigentijdse vormgeving op een authentieke boerderij. De zichtlijnen en het landschap zorgen voor een optimaal gevoel van vrijheid en langzaam leven. Gastvrijheid verlenen binnen Boerderij Spa betekent kleinschalig en persoonlijk. 

Wat houdt Spa & Wellness eigenlijk in:  

De term “SPA” komt van het Latijnse: Sanitas Per Aqua. Wat betekent, gezondheid door water. Vanuit de historie gebruikte men de term Spa voor thermaal water om te kuren. In de hedendaagse SPA komen bezoekers om lichaam en geest te ontspannen en gezond en optimaal verzorgd te worden, waarbij het gebruik van water in behandelingen prominent aanwezig is.Wellness is ontstaan vanuit de filosofie van het lichamelijk en geestelijk welzijn. Het is een gezondheidstoestand waarin lichaam, geest en ziel met elkaar in harmonie zijn.

Je kunt verschillende arrangementen in de BoerderijSpa kiezen, zoals:


• Hooi, Baden en Buitenlucht
• Aarde, Brood en Kruiden
• Dennen, Water en Klei
• Samen genieten van de winter
• Hooi, Baden, Buitenlucht en Slapen
• Slapen
• En nog meer slapen

En om even een voorbeeld aan te halen, de Aarde,Brood en Kruiden arrangement bestaat uit:  Ontspannen in de geur van vers gebakken brood, de huid zuiveren met verzegelde aarde, stomen tussen hooi en kijken naar koeien, dennentakken onder de voeten in de kruidenoven, dobberen in de wei, in slaap wiegen, lichaamspakking uit de natuur of een badbehandeling in de buitenlucht en tussendoor proeven van gerechtjes uit de streek... klinkt geweldig toch! Feitelijk is het supersimpel maar als je uit hedendaags oogpunt bekijkt.. superbijzonder!Ik hoop dat ik hier een keer zo'n verwen-arrangement mag gaan beleven!! Wil je meer informatie over de BoerderijSpa? Neem dan 's een kijkje op de site: http://www.boerderijspa.nl je kunt ze ook via de twitter volgen op: http://twitter.com/BoerderijSpa

See you soon! Liefs xoxo Heidi

5 opmerkingen:

 1. Lijkt me zalig!
  En dat terwijl ik praktisch op 't platteland woon...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt echt heerlijk! Ik heb het opgeslagen in mijn favorieten! echt een leuk idee voor een keertje een dagje uit!
  Heel erg bedankt voor de tip!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuk concept! Lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt echt heerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen