dinsdag 8 februari 2011

Stylish Blogger Award

Ik ben de laatste tijd vrij veel getagd, maar ik kreeg vandaag een tag van Desirée (www.curvacious.nl) en van de week precies dezelfde van Miranda (www.miszblondiej.blogspot.com/) namelijk de Stylish Blogger Award! Dank jullie wel meiden, superlief! Ik ga ze nu even van voor achter naar voor plaatsen op mijn blog :D
De regels van deze award:
- Bedank diegene van wie je deze award van hebt ontvangen met een link 

  naar zijn/haar site
- Deel 7 dingen over jezelf
- Geef 15 (!) bloggers deze award
- Neem contact op met de bloggers en vertel ze over de award die je ze 

  gegeven hebt.

Ik vind het altijd leuk om een tag te krijgen en ook al is er altijd veel over een persoon te vertellen, dan moet het nog wel een beetje boeiend zijn voor de ander ;) haha! Ok, komt ie: 
1. Ik ben altijd bezig, en helaas op het moment te weinig tijd voor mijn blog, maar hier gaat verandering inkomen ;) wat doe ik naast het bloggen: ik werk full time in het bedrijf van mijn broer als DTPer, daarnaast doe ik aan kappen, stukje schoonheidsverzorging en nagels, werk ik bij Teeez als teamleider special events, heb ik een webwinkel (www.fabulousfeeling.nl) en ga ik me binnenkort ook bezig houden met de PR van een drukkerij museum in Etten-Leur.
2. Ik vind het superleuk om te twitteren, werkt erg verslavend en ik vind het ook leuk om andere bloggers aan het werk te zien. Altijd leuk om reacties te schrijven en ook te ontvangen uiteraard, geniet ik helemaal van (met een big smile achter de pc ;))!
3. Toen ik een piepklein meisje was, speelde ik met Barbies en dat heeft t/m mijn 12e geduurd, ik was altijd bezig met haren en make-up en dat ging over tot het omtoveren van mezelf. Ze noemde dan ook Barbie op de middelbare school omdat ik de eerste met make-up was.
4. Ik krijg 19 april de sleutel van mijn nieuwe huisje, waar ik superblij mee ben :D 3 slaapkamers, een zolder en een tuin om nog meer zooi kwijt te kunnen hihi!
5. Ik ben al jaren compleet maf van auto's, ik vind het dan ook heerlijk om te scheuren en auto's uit te proberen, als ik het over mocht doen, werd ik autocoureur ;)
6. Ik ben al zolang ik me kan herinneren dol op martial art films, ik heb zelf een tijd aan thai-boksen gedaan, en hoop dit weer eens op te pakken. Hopelijk dan ook Jeet kun do te gaan doen (de sport van Bruce Lee).
7. Ik zal wel meer willen schrijven over gezondheid en lifestyle. Ik houd ervan om me te verdiepen in esoterie en heb al een paar wat opleidingen in dat genre gevolgd.

Nu is dit nog maar een stukje, haha! Maar er zijn nog meer tags te delen, dus wie weet :D

Ik vind dat er zoveel leuke meiden/blogs/bloggers zijn, ik weet niet of het er 15 zijn, maar ik ga ze aan mijn favo's doorgeven: 

Have fun ladies!!

See you soon! Liefs xoxo Heidi

8 opmerkingen:

 1. Wat lief dat je deze tag aan mij doorgeeft!!
  Ik heb 'em alleen al eens gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw, bedankt dat je mij hebt getagged, vind ik lief van je :D Helaas heb ik deze al een tijdje terug gedaan :) Leuke feitjes trouwens, leuk om te lezen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen en wat superlief dat je mij getagged hebt!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yaaay ik ben een favo, zal even kijken of ik de tag kan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah dankjewel voor de tag!! Ik ga hem binnenkort ook maken. Leuke weetjes, en wat ben jij een bezig bijtje zo te lezen :D leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om die 7 dingen over je te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen