dinsdag 8 maart 2011

Badderen met de The Beauty Bakery & Yolande Schyns! ;-)



Ik heb het al in een eerder artikel (Opening Night van Yolande Schyns) vermeld, er zouden reviews van The Beauty Bakery aankomen :) een paar weekjes geleden kreeg ik van de Lovely Angel een superleuk pakket toegestuurd... ik wilde al heel lang een bestelling plaatsten bij haar shop, en vroeg aan Angel welke fantastische producten eens wat meer in de spotlight mochten... De grote schat stond er op dat zij mij een aantal artikelen zou opsturen om voor jullie te reviewen, nou uiteraard doe ik dat met heel veel plezier! 

Angel had het geniale idee om een een lezende Heidi in een bad Playboy-achtige foto's als eerste review te plaatsten... haha een lezende en badderende Heidi is het geworden, echter Playboy waardig... dat heb ik maar even achter wegen gelaten haha! ;-)



Als eerste mijn review van de Bath Bomb Love "Rose Petals"
Ik vind Angel's omschrijving op de site errug leuk, dus uiteraard heb ik deze hieronder geplaatst...
Ja hoor! Daar houden we van. Lekker decadent badderen in een bad vol rozenblaadjes. Wilde rozen (want daar worden we zo lekker wild van), essentiële olie van lavendel en patchouli. De perfecte combi voor het vermoeide lichaam en brein. Hij heeft de heerlijke geur van wilde rozen en sexy patchouli en heeft door de lavendel een rustgevende en kalmerende werking. Oosters, kruidig en helemaal ontspannend. Maak van een eenvoudige baddersessie iets speciaals met deze fizzing bath heart. Extra romantisch natuurlijk om het lekker samen te doen! Gewoon een stuk, of 'why the hell not' het hele hart in je warme bad keilen. Knalroze badmuts op & duik er zelf achteraan. De bath bomb bruist langzaam weg en de heerlijke geuren komen vrij… enjoy! En jij? Jij hoeft alleen nog maar te doen waar je goed in bent. Liggen, je lekker laten vertroetelen & wegdromen. En als je na een dag of 3 bent uitgebadderd, ruikt je natuurlijk om op te vreten!
 

Nou werkelijk waar... om om te vreten! Heel de badkamer is gevuld met een heerlijke geur maar ook toen ik laten aan mijn wijntje bij de openhaard zat te genieten rook ik nog heel sterk de bloemige-zoete geur! Zalig!


Er zijn 9 verschillende soorten van deze Bad Bomb Love schatjes en kosten € 2,95 per stuk, das niet duur voor heus badderplezier als je het mij vraagt! Ze bruisen ook nog een prachtig!

Sorry my darling Angel ;-) we hebben ut netjes gehouden hihi! 


Een paar dagen badderen heb ik er uiteraard niet van gemaakt maar wel een aardig poosje om eens lekker te hebben kunnen genieten van een zalig bad met een zalig boek! De eerste hoofdstukjes heb ik snel verorberd.. ik ben al meteen verkocht! Ik was aan het einde van pagina 13 en moest aan hoofdstuk 3 gaan beginnen, om dat moment zat ik al grinnikend in bad en dacht ik al... jaaaahhhh ik kan niet wachten om verder te lezen, haha een erg goed teken dus! Ik ben tot nu toe t/m hoofdstuk 8 en ik verwacht deze heul heul snel uit te hebben ;-)

Het boek van Yolanda kun je uiteraard ook bij The Beauty Bakery bestellen en bestel dan meteen zo'n heerlijke Bath Bomb mee voor dubbel plezier!

Hebben jullie het boek al en uiteraard wat heb jij al van de Beauty Bakery uitgeprobeerd?? :-D




11 opmerkingen:

  1. Hahahahaaa wat een geweldig artikel met de foto's erbij! Woehhhh you sexaaaaay ladaaay! ^_^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fiet Fieeew! Sexy hoor ^_^ Haha moest erg lachen om je 2 hartjes.. Lijkt me heerlijk om een bad te hebben en met zo'n lekker geurend hartje in bad te gaan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterend geschreven, maar de vraag blijft nu: wie was er bij je in de badkamer om de foto's te maken ;-)
    liefs, Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, thx Sylvia! Jaaa das inderdaad de grote vraag... ;-) iemand waarbij ik vroeger al naakt in het bad speelde ;-) rara wie zal dat nou zijn?? LOL

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou nu blijft het nog steeds een grote vraag voor me hoor ;) Misschien je moeder want daar had je onlangs een date mee hihihihihi
    liefs, Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kan aan je foto's zien dat je echt gewoon plezier hebt gehad haha :D Ik moest er gewoon echt om lachen! Dat hartje ziet er echt heerlijk uit! Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke foto's, haha :D Het klinkt heerlijk het product :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hahaha wat leuk gedaan meid :D Heb het boek niet en heb zelf nog niets uitgeprobeerd van the beautybakery :shame: maar dat komt vast wel want ben zelf erg benieuwd naar die shampoobars ^_^

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Thx meiden, haha ja lol was er zeker ;-)

    @ Myrthe ja daar heb ik er ook 1 van, ik moet 'm nog uitproberen maar er komt zeker een review van, ik ben daar heel benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een superleuk artikel en sexy hoor!

    BeantwoordenVerwijderen