woensdag 16 maart 2011

Lush: Aqua Marina & Mmm Melting Marshmellow Moment


Alweer een tijdje geleden kreeg ik mijn eerste Lush bestelling binnen... inmiddels heb ik uiteraard al uitgebreid gesnuffeld in de Lush winkel in Rotterdam en hoop ik a.s. weekend in Parijs een Lush winkel te kunnen bezoeken, want niets is te veel gezegd over deze fantastische handmade fresh goodies... ze zijn in 1 woord FABULOUS!

Ik heb als eerste van 2 producten voor jullie een review gemaakt, de diep reinigende "Aqua Marina" en de heerlijke luxury bath melt "Mmm Melting Marshmellow Moment". Ik was 's even lekker in bad gaan hangen en samen met de melt en de reiniger lekker relaxed op mijn gezicht gemasseerd... 



Aqua Marina


Er zitten drie verschillende soorten zeewier in Aqua Marina. Daarbij nog heel veel zeezout, om het marinethema nog iets duidelijker te maken. We gebruiken zeewier om twee redenen: ten eerste, als je het goed gebruik vormt het een heerlijke gel die je huid verzacht en ten tweede, het bevat ontzettend veel vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor je lichaam. Meng dit met intens verzorgende aloë vera, diepreinigende kleisoorten en je hebt de ideale huidreiniger.

Heerlijke reiniger! Het ruikt heel fris en lekker en het voelt ook prettig aan op je huid. Ik heb een uiteraard een spateltje gebruikt, niet alleen voor de hygiëne maar ook omdat het makkelijker is om uit het potje te krijgen. Het is toch een vrij dikke massa die je eerst goed moet verdelen en met water zachtjes in masseert. Ik heb 'm vervolgens na even in laten trekken met sponsjes verwijderd. Mijn huid voelt schoon en zacht aan. Ik heb toch een wat vochtarme en onzuivere huid en de Aqua Marina verminderd dit toch aanzienlijk! Ik heb na mijn bad de "Vanishing Cream" van Lush aangebracht (binnenkort ook een review van deze geweldige moisturizer). Je kunt 'm beter wel in de koelkast bewaren.



Mmm Melting Marshmallow Moment

Het lijkt een beetje op een aardbeienijsje, of misschien een frambozentaartje, maar het is een zoete, ontspannende melt die je zo in je warme badwater laat rollen. Ontspan, terwijl je het langzaam ziet smelten in een heerlijk zacht schuimlaagje met verzorgende amandelolie en goudsbloem. Mmmmmm...
Ik was heel benieuwd naar deze HUGE marshmellow voor in bad, ik heb 'm wel in 2 keer opgemaakt (dubbel plezier dus ;-)) ik kan niet zeggen dat ie mierzoet ruikt, maar gewoon heel erg lekker en subtiel! Hij bruist heel zachtjes weg in je bad en geeft een zijde laagje op je huid, die je heel de dag zo in een vlaag af en toe ruikt, heel prettig! Mijn sjaal rook de dag erna nog heerlijk naar deze geur.

Als je niet van te zoete en niet te olieachtige bruistab/melt houdt, dan is deze echt een aanrader. Ook voor onder de douche is ie makkelijk te gebruiken, je kunt 'm echt als een soort zeepje gebruiken :-) Ik zal 'm zeker weer kunnen kopen!




10 opmerkingen:

  1. Wat een super leuk artikel! Ik ben echt heel erg fan van Lush! Het is heel erg jammer dat ik thuis geen bad heb. Als ik straks een huis voor mijzelf heb, dan moet daar zeker weten een bad inzitten haha :D Het product klinkt erg prettig :D Ik ga hem onthouden!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben echt een enorme Lush-addict, leuk artikel! ^_^

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thx lieffies!

    Haha nog een addict erbij hier Desirée ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lekker!!!! Vooral die marsmello lijkt me lekker ruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben erg benieuwd naar de geur van dat marsmellow ^_^ Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk artikel zeg, als ik een badkuip had dan had ik die Marshmallow ook graag getest, klinkt echt als een heerlijk dingetje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit zou ik echt opeten, ziet er zo bijzonder lekker uit.
    Leuke artikel.Thanx.
    Neem je ook een kijkje op mijn blog?
    http://brillenmode.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen