donderdag 14 april 2011

Extra Lentegevoel met Benefit Cosmetics


Toen ik benaderd werd door het Benefit Cosmetics om persberichten en producten van ze te mogen ontvangen om te testen en reviewen was ik natuurlijk heel blij! Ik had al een aantal keer van het merk gehoord en na een mega grote afdeling van het hippe Amerikaanse merk te hebben gezien bij de Sephora in Parijs, begon mijn interesse en nieuwsgierigheid nog groter te worden! Eenmaal thuis gekomen van Parijs lag er dan ook een heel leuk pakketje om me te wachten....






Misschien heb je het leuke pakketje "Finding Mr. Bright" al vaker voorbij zien komen, alleen de naam al is echt zo super leuk gevonden! Ik moet zeggen het gehele merk doet erg origineel en goed ook qua verpakkingen overkomen! 


Er zaten 2 doosjes bij genaamd "Hello Flawless" aangezien ik echt wel een voorkeur heb aan compact poeder i.p.v. foundation was ik hier erg blij mee. En ik moet zeggen, ik vind ze echt heel fijn!

Even kort samengevat wat "Hello Flawless" is:
In april 2011 worden 6 nieuwe kleuren van deze poeder gelanceerd! De lijn zal dan in totaal uit 9 kleuren bestaan. Oneliner: Your custom blend powder for flawless looking skin! Wat is het: Een poeder foundation waarmee je zelf de mate van dekking kan bepalen die een SPF 15 bevat. Stunningly natural! Ik ben misschien niet perfect.... mijn poeder is dat wel!





Eerlijk gezegd is het heel lang geleden dat ik een wenkbrauwgel heb gebruikt, ik moest even wennen want je voelt het wel even zitten, maar mijn wenkbrauwen zien er wel heel mooi uit met deze "Speed Brow" gel! Het is heel licht getint en brengt makkelijk aan. Ze blijven mooi in vorm zitten :-) 


Deze vond ik wel heel apart! Een lipgloss die eruit ziet en ruikt naar tandpasta, genaamd California Kissin'! Ok er zitten glitters in en ik zou het niet als tandpasta gebruiken haha! Het is een heel mooi neutraal kleurtje die je tanden iets witter doen lijken door het blauwe tintje (blauw is de contrasterende kleur van geel) Who needs bleeching now! 


Uiteraard houden jullie een goede swatch van de poeders en de andere producten van me tegoed! Net als het superleuke pakketje "Finding Mr. Bright" :D die ligt nu nog onaangeroerd in mijn kast....

Hebben jullie al iets van Benefit Cosmetics? En zo ja wat?? :-)



19 opmerkingen:

  1. Ik heb Hello Flawless ook en heb 'm net voor het eerst gebruikt! Ik ben enorm tevreden:D Ik vind het High Brow potloodje ook erg fijn! :) Finding Mr Bright ben ik ook ontzettend benieuwd naar trouwens :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spullen! Benefit vind ik een tof merk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een prachtig merk, het Hello Flawless poeder is heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een verwennerij! :) Ik ben nog Benefitmaagd, maar zit er wel altijd kwijlend naar te kijken. Denk dat ik maar weer eens richting Sephora moet gaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, echt zo gaaf dat je dit mag testen. *jealous* :O

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Whaaaa!! Een cool pakketje! *____* Ben benieuwd naar je review van Mr Bright!
    Ik heb mijn trouwe Moon Beam waar ik dol op ben =))

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ziet er allemaal inderdaad super goed uit :D Echt leuk dat je een pakketje van ze heb mogen ontvangen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk dat je door hun benaderd bent zeg! Leuke spulletjes :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er super uit!
    Ik heb al veel gelezen over de finding mr bright kit, en ik wil hem echt super graag kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw wat super tof dat je deze producten mag ontvangen!! wat een leuke spulletjes, het ziet er allemaal echt super uit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat mooi spullen
    super tof dat je deze producten mag ontvangen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dank jullie wel meiden voor de lieve reacties, ik was er ook zo blij mee :D Finding Mr. Bright is ook echt een leuk pakketje!

    @Mitchin ow Moon bean, die ga ik dan 's uitproberen!

    @Roxanne Ik hou de High Brow in gedachte!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie producten allemaal :D Zelf heb ik al eens de Bad Gal Lash mascara en het oogpotlood van Benefit geprobeerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat leuk zeg dat ze je hebben benaderd! Veel succes en zal zeker gaan lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat leuk dat ze je hebben benaderd, veel plezier ermee

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat leuk! <3
    Ik ben heel erg benieuwd naar Finding Mr. Bright & de foundations (:

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Benefit heeft echte leuke producten! Heel leuk artikel meid!!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wow, dat is een leuk pakket! Ik heb ondertussen al wat producten van Benefit en begin het merk steeds leuker te vinden ;)

    BeantwoordenVerwijderen