dinsdag 31 mei 2011

Soy Home Scents by The Beauty Bakery


Ik ben dolllllll op lekkere geurtjes en dan vooral hou ik ervan als mijn huis lekker ruikt! Ik kreeg van My lovely Angel van The Beauty Bakery een poos geleden deze heeeerlijke Soy Home Scents opgestuurd en ik wilde toch even wachten totdat ik mijn nieuwe huisje had om ze te gaan gebruiken... nou I'm in love....



Ik kreeg 4 geweldige cupjes van Angel toegstuurd, in de geuren: "Fresh Cotton", "Baby Powder", "Cinnamon Donut" en "Baby's Room". Alle 4 heerlijk! Angel zet altijd zulke leuke omschrijvingen bij haar producten, ik moest dat er gewoon weer even bij plaatsen... :-) 

Baby Powder: Hmmm.... de heerlijk frisse, zacht geur van babypowder. Net als J&J Bedtime bath is dit natuurlijk een perfect cadeautje voor een aanstaande of net bevallen moeder… of voor iedereen doe gewoon geen genoeg kan krijgen van deze heerlijke pure, zachte babygeur.
Het ruikt heerlijk naar Zwitsal.. echt zo lekker en lief geurtje! Ruikt echt naar baby'tjes :-)


Fresh Cotton: Wat is er lekkerder dan de geur van frisgewassen linnengoed? I LOVE THIS! En je hoeft er niet eens voor te wassen en te strijken ;-) Deze handmade soy melt geeft die heerlijke geur van clean cotton en zijn daarmee een perfect huisparfum. Een terechte bestseller!
Niets is lekkerder dan de geur van pas gewassen wasgoed, lekker fris! Ik hou daar altijd erg van, ik ben ook altijd dol op wasverzachters... ik was echt liters weg :-D deze soy scent ruikt daar echt zo goed naar! Heerlijk!

Cinnamon Donut: Een Big Ass verse donut met kaneel & suiker. I love them Americans!
Hier wil je zo een hapje uit nemen! Als ik een favoriet moest aanwijzen dan wordt het deze.... yummmm!! Ik hou van zoete geuren en de geuren van taarten en cakejes in de oven... de kaneelgeur overheerst redelijk, dus daar moet je wel van houden, maar owww... zalig!


Baby's room: Alles van en voor de baby ruikt zo heerlijk... puur. De babypowder, de bodylotion, de shampoo, de frisgewassen kleertjes, de babydoekjes. Al deze geuren vind je terug in The Baby's Room. Net als de geur Baby Powder bath is dit natuurlijk een perfect cadeautje voor een aanstaande of net bevallen moeder… of voor iedereen doe gewoon geen genoeg kan krijgen van deze heerlijke pure, zachte babygeur (like me!).
Deze ruikt naar een chique babytje! Ook heel lekker! Als je nou mama in spé bent is dit wel een leuk cadeautje... kun je alvast lekker snuffelen! :-D



In totaal verkoopt The Beauty Bakery zo'n 25 verschillende geuren. Er zitten zoveel heerlijke geurtjes tussen, eigenlijk wil ik ze allemaal uit proberen! 

Nog even wat practische info: Omdat de soy scents een gewicht van +/- 25 gram hebben en best flink is, kun je ze makkelijk in 2 of 3 stukken snijden en rest bewaren voor de volgende keer. Zo kun je lekker vaak afwisselen. En het allerleukste… je kunt zelfs geuren bij elkaar combineren tot je je eigen unieke huisparfum hebt gecreëerd! 

How to use?
De home scent zit in een handig cupje waardoor de geur goed blijft bewaard. Druk tegen de onderkant van het cupje om hem te verwijderen. Leg 'm op een aromabrander, waxinelichtje eronder en that’s it… Easy peasy! Hij kan meerdere keren gebruikt worden en geeft ongeveer 15 uur geur af. Als je 'm in 2 stukken snijdt, is dat omgerekend 5 cent per uur. Fijn, houden we weer wat centjes over voor leuke schoenen! Na 15 uur kan de sterkte van het parfum afnemen. Laat de home-scent dan hard worden, dan kun je 'm er zo uit wippen. Let op: de home scent is niet geschikt voorgebruik op de huid of voor inwendig gebruik. 

De Soy Home Scents verkrijgbaar voor maar, € 1,90 per stuk. Das niet duur dacht ik zo voor een hoop "reukgenot" ;-)

Angel zelf was ook at the exact same time aan het verhuizen naar haar nieuwe prachtige stulpje dus eigenlijk kwam het wel mooi uit zo! Angel nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe woning sweetie!

Zijn jullie ook zo dol op soy scents en heb jij er al uitgeprobeerd van The Beauty Bakery?


12 opmerkingen:

  1. Volgens mij ruiken ze heerlijk ! Ik heb nog nooit iets bij TBB gekocht, miss moet ik dat maar eens gaan doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben echt een mega melt verslaafde!

    Heb de soy scents van TBB nog niet uigeprobeerd, ben er opzich best wel benieuwd naar maar ik vind ze best prijzig vergeleken met heel veel andere meltshoppies. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mij werd ook al aangeraden om daar eens te bestellen en ik ben er ook heel erg benieuwd naar. Staat nog wel op mijn planning om er een keer home scents te bestellen. :D Ben daar sowieso wel gek op (en mijn moeder al helemaal haha).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb zoiets nog nooit geprobeerd nee, ben nog ouderwetsch met etherische olie in de weer :-)
    Deze geurtjes klinken wel errug nice!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oew heerlijke foto's ^_^ Wat lijken me ze lekker zeg, ik ben ook dol op lekkere, zoete luchtjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw! Je blog ziet er echt super leuk uit!
    Doe je mee aan onze give-away? Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik geloof dat ik binnenkort maar weer eens een bestelling ga plaatsen. Ik hou echt van alles wat een lekkere geur afgeeft, dus dit ga ik denk ik ook wel heel lekker vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hmmm, die producten klinken zo heerlijk :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ben ook een melt addict, maar meer in de winter. Dan doe ik tijdens het cocoonen kaarsjes aan en grijp ik sneller naar m'n melts ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten! Ze lijken me heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Klinkt heerlijk! Ik denk dat ik ze maar eens moet uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen