zondag 26 februari 2012

Musthave de "GLOSSYBOX"


Ben jij al abonnee van de GLOSSYBOX? Onlangs ontving ik een bericht over de GLOSSYBOX en dat je daarvoor kan abonneren. De vrolijk kleurende box verschijnt eens per maand en bevat 5 luxe beautyminiaturen... nu ja miniaturen... ;-) let me show you what's in it!




GLOSSYBOX komt met speciale Valentijnseditie. Het vernieuwende beautyconcept GLOSSYBOX komt wereldwijd met een speciale Valentijns editie uit om de dag van de liefde te vieren. GLOSSYBOX is onder beauty liefhebbers bekend als de trendsetter op de markt van maandelijkse beautyboxen. Iedere maand verrast GLOSSYBOX haar leden met een doos vol luxe cosmetica producten, aangepast op het beautyprofiel van de abonnee. De traditioneel in poeder roze met zwart uitgevoerde GLOSSYBOX komt deze maand in shocking pink op de deurmat. Deze maand hebben topmerken zoals Maria Galland, Redken, Dr. R.A. Eckstein, l’Occitane, Golden Rose en Babor zich gecommitteerd om aan de Nederlandse versie deel te nemen. Valentijn is bij uitstek het moment om je geliefde te verrassen met een origineel cadeau maar ook de perfecte dag om zomaar een lieve vriendin, moeder of andere belangrijke vrouw in je leven in het zonnetje te zetten. GLOSSYBOX neemt tevens twee gelukkige winnaars mee naar één van de meest romantische Europese steden van Europa, namelijk Parijs! Meer informatie over deelname is te vinden op de GLOSSYBOX Facebook pagina.  
Uiteraard is valentijn al even geleden... waarom het precies een valentijnsbox was weet ik niet, maar lovely is ie in ieder geval :-)

Wat zat er in de box deze keer:
• Dr.R.A. Eckstein Carotin Feuchtigkeitscreme ofwel vocht inbrengende creme met caroteen a 50ml
• Redken hairspray 23 een supersterke haarspray a 75 ml
• Maria Galland Exfolianting cream ofwel een peelingcreme a 20 ml
• L'Occitane douchegel cherry blossom a 75 ml
• Babor glossy liplite lipgloss kleur 02 a 7 ml

Niet echt miniaturen als je het mij vraagt :-) stuk voor stuk mooie producten! Ik zal ze met plezier uit gaan testen en mijn review erover loslaten.







De "normale"verpakking van de GLOSSYBOX zie je hieronder, ook echt zo cute! 
Wil je nou ook lid worden van deze superleuke box, dan kun je je aanmelden op: http://www.glossybox.nl/ en voor €12,50 (maandelijks opzegbaar) heb jij de box in huis :-)





2 opmerkingen:

  1. ik twijfel nog steeds of ik zo'n box zou willen of niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is wel heel leuk Vera en opzich niet duur :-) maar snap je twijfel :-)

    BeantwoordenVerwijderen