zondag 23 februari 2014

Geshopt @ Tea Bar - MAC - Dille & Kamille

Gisteren ben ik gezellig even een paar uurtjes Rotterdam in geschoten om te shoppen. Het zoontje van een vriendin van me was jarig en na de jacht op een cadeau voor hem zijn we nog even verder gaan shoppen... uiteraard :-)

Ik had laatst een bestelling gedaan bij TeaBar.nl die gisteren binnenkwam en daar had ik nog wat benodigdheden voor nodig. Tea Bar heeft een superleuke webshop met heerlijke losse thee soorten, ik bestel er al jaren maar begreep inmiddels dat deze webshop helemaal hot nu moet zijn. Met de ophef over "kant en klare" theezakjes is dit uiteraard wel te begrijpen.



In volgens mij wel elke grote stad is een Dille & Kamille te vinden, ik heb er in de loop van de jaren al regelmatig een bezoekje gebracht. Echt zo'n lekkere snuffelwinkel vol met kookgereien waar een basic en healthy sfeer hangt. Ik nam er wat pollepels mee, ik gebruik eigelijk altijd wel houten pollepels bij het koken en bij D&K verkopen ze ze in allerlei soorten en maten. Daarnaast nam ik een potje mosterd mee (die zijn zoooo lekker daar) en 3 glazen potjes en een schepje.

Je raad het al, de potjes die ik had gekocht zijn bestemd om de lossen theesoorten in te stoppen. Ik word altijd gek van al die losse zakjes die overal rond slingeren en het is ook gewoon niet handig. Klein schepje erbij en je kan veel makkelijker en doseren. Ik gebruik het ook voor alle kruiden en superfoods. Ik ben een grote fan van de webshop gekruid.nl en alles wat ik daar koop gaat ook hop zo in de potjes. Nu hebben ze daar blijkbaar over nagedacht bij Gekruid want bij mijn laatste bestelling zat alles al in potjes.



Zoals je ziet alles in potjes :D op mijn handige trolley die ik een tijdje geleden bij de Ikea kocht. Zo heb je alles bij de hand en staat ook nog heel leuk! Ik printte altijd zelf bij labels maar nu gebruik ik gewoon een Dymo labelmaker, net zo makkelijk.

Terug naar m'n bestelling bij Tea Bar, deze keer kocht ik de Caribbean Green, de Olive's Detox en kreeg ik een zakje Green Energy cadeau (hou van cadeautjes :D), daarnaast een doosje tea filters. Ik loop altijd te rommelen met thee-eien en van die knijpers totdat ik met Linda van Enchantra aan het high-tea-en was en ik deze zakjes zag liggen. Hoe gaat het in zijn werk: schep de thee met een schepje of lepel in een zakje, giet water in je beker of kopje en hang dan het zakje erin. Lekkkuuurrr!!




Last but not least mijn aankoopjes bij de MAC store. In de Beijenkorf heb je een MAC counter, ik ga eigenlijk altijd daar naartoe voor mijn MAC spulletjes want ik vind ze er altijd zo gezellig! Leukste is dan als een man je helpt en je ook nog beetje opmaakt. Ik wilde een highlighter voor onder mijn wenkbrauw, hij bracht 'm aan en vraagt ie vervolgens, zal ik de andere kant ook doen. Mijn reactie: Ja duh anders loop ik voor lul... Nou daar was ie het niet mee eens maar voor mevrouw tuttebel zal ie het doen.. oja en ook nog even in de binnenkant van mijn ooghoek want dat maakte me helemaal fris. Haha daar wordt je toch vrolijk van! Ik kocht de Grain satin en de nieuwe Riri Lipglass... (off course ;-)) gotta love MAC


Oja en tussendoor nog even tijd gemaakt voor een bakkie bij de Mocka More en een New York cheesecake... ow ik ga op mijn kop krijgen van mijn personal trainer :D



See you soon xoxo Heidi


7 opmerkingen:

  1. Dille & Kamille is inderdaad zo'n heerlijke winkel om in rond te snuffelen!
    Die theewebshop kende ik nog helemaal niet, maar ik ga eens een kijkje nemen. (:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja heerlijk he, alsof je er uren kan rond hangen :D
      Tea Bar is echt een aanrader, ze hebben echt zooo veel soorten thee en handig is dat ze nog kleine pakketten verzenden per brievenbuspost :)

      Verwijderen
  2. Ooh heerlijk geshopt! Mooie producten van MAC, en die laatste foto hhhmmm :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die taartjes zien er heerlijk uit!! en prachtige producten van mac. die lipgloss vind ik echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen