donderdag 16 december 2010

Ooglook Echantra Coast Scents 88 palette


Onlangs heb ik via de dag aanbieding bij Enchantra een prachtig palette gekocht van Coast Scents, de "88 Metal Mania"...  88 prachtige oogschaduw kleuren in 1 doos :-) ik heb 'm laatst in mijn shoplog video al even voor bij laten komen... de kleuren zijn... in 1 woord... WAUW! ;-) Echt weer een goede aankoop voor heel wat swatch en draag plezier!

Ik heb nu een ooglook gemaakt met een paar warme en koude paars/aubergine tinten en op de foto met pijltjes weergegeven welke kleuren ik exact hebt gebruikt... eerst heb ik een licht roze kleur op mijn bewegend ooglid aangebracht, vervolgens een paarse kleur als liner onder en boven. Hierna de aubergine kleur aangebracht, onder mijn wenkbrauw een champagne kleur aangebracht en licht geblend met de aubergine kleur. Als finishing touch heb ik een aubergine eyeliner van Sephora gebruikt en een mascara van Bourjois de "Coup de theatre".

De kleurtjes zijn hoog gepigmenteerd en geven een prachtig pearly en glamour effect. De palette kost €24.95 geen geld voor 88 prachtige kleuren als je het mij vraagt en wat ideaal is, voor iedere dag en oufit, is er een bijpassende ooglook te creëren :D 

Enchantra heeft o.a. meer prachtige palettes van Coast Scents in haar assortiment en daarnaast een heel scala aan andere prachtige beauty producten!


 Enchantra heeft iedere dag een andere leuke dagaanbieding, dus vergeet haar niet te volgen op twitterLiefs xoxo Heidi

tags: Enchantra • Coast Scents • 88 palette • ooglook • swatch • Bourjois • Sephora

7 opmerkingen:

 1. oeeh pretty! ^__^ mooi gedaan hoor meid! Denk dat ik dit palet ook maar eens ga kope ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan Heidi! Mooie foto's ook! En natuurlijk een leuke palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een mooie look! En echt een schitterend palette! Ik ga er zeker ook nog een kopen alleen weet ik nog niet precies welke :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook toevallig, jij blogt over een 88 palette, en ik ook op dezelfde dag. En nee, ik heb je artikel niet gejat. Maar deze is erg mooi. Ik heb zelf de standaard 88 palette, en wil de 'warm' en deze bovenstaande nog graag hebbben.

  BeantwoordenVerwijderen