donderdag 2 december 2010

Poehaha.... mag best even in het (winter)zonnetje worden gezet!

Heb je al kennis gemaakt met Poehaha? De lieve dame achter deze prachtige handgemaakte sieraden is Joyce, een studente die al jaren zelf haar sieraden maakt! Joyce is Poehaha begonnen omdat ze de sieraden in de winkel nooit mooi genoeg vond om te dragen.
Doordat haar sieraden continu de aandacht trekken van vrienden, kennissen en onbekenden heeft ze besloten deze celeb waardige sieraden ook aan te bieden! 

Ze is van mening dat het huidige aanbod van sieraden er goedkoop uitziet, door iedereen gedragen wordt, te prijzig, ronduit truttig of van slechte kwaliteit is. "JIJ moet er uiteindelijk geweldig uitzien met sieraden en dat is waar wij voor staan!!" Aldus Poehaha. Om een alternatief te bieden biedt Poehaha fashionable sieraden aan met onder andere Swarovski Crystallyzed Elements, parelmoer en glas. Op deze manier kun jij zonder te veel geld te betalen met geweldige bling sieraden rondlopen die niemand anders heeft!Onlangs heb ik een prachtig paar oorbellen gekocht bij Poehaha... I really love them, je ziet gewoon dat ze met liefde gemaakt zijn! 

Tot en met 31 december heeft Poehaha een leuke actie, je betaald nl geen verzendkosten en je krijgt je sieraden geleverd in een ontzettend leuke cadeau verpakking!

Een goede tip van Poehaha: Om je Poehaha's in optimale kwaliteit te houden adviseren wij je om contact met water, parfum, bodylotion en dergelijke te vermijden! 

Een tip nog van mij: Kijk ook uit met haarlak, spray eerst je haarlak en doe dan je sieraden om. Bij parfum wordt vaak geadviseerd om een half uur voordat je je sieraden omdoet op te sprayen, de lijm die vaak gebruikt wordt lost nl op bij aanraking van haarlak en parfum... je kunt dat vaak zien als de lijm geel en zacht wordt.


Een aantal prachtige voorbeelden:

Voor meer info en de volledige collectie van Poehaha, kijk je op: www.poehaha.nl

Hebben jullie al iets van Poehaha?

Liefs xoxo Heidi

5 opmerkingen:

 1. ok ik moet echt even gaan kijken of mss toch niet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zitten mooie sieraden tussen! Zeker die oorbellen met die hartjes eraan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er allemaal mooi uit! Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zitten prachtige sieraden bij, leuk dat je deze webshop zo in het (winter) zonnetje zet! Leuk artikel weer Heidi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er allemaal schitterend uit.

  BeantwoordenVerwijderen