dinsdag 14 december 2010

Winactie de Lingeriekoffer >>> Betty Ball

Stel je even voor, je krijgt van je man of vriend van de kerst dat mooie lingeriesetje... of je hebt zojuist voor onder die fabulous feestoutfit het perfecte lingeriesetje gekocht... en dan komt het moment... dat je je bh moet wassen... en sjaaa dat is het beste in de handwas :-) 


Voor de snelle en drukke tantes onder ons die als hoofdmotto multitasken hebben, kan dit weleens en probleem zijn... hop... gooi die bh toch maar de wasmachine in... maar je wilt je bh nog steeds mooi houden... dan ben je echt een kandidaat voor de Betty Ball! Was da? Betty Ball is een bal (heel verassend ;-)) waar je je bh instopt... waardoor je op een veilige manier je bh kunt wassen, zonder dat je cups indeuken en je prachtige bh beschadigd, de Betty Ball is voor iedere bh geschikt, want hij zorgt ervoor dat de bh niet in aanraking komt met je andere wasgoed :-) 

En weet je wat nou zo leuk is... jij kunt 'm winnen!!!! Lovely Angely van Lingeriekoffer heeft mij de kans gegeven om de leuke winactie mogelijk te maken... :-)

Wat moet je ervoor doen: 
• Volg Lingeriekoffer op Facebook en/of op Twitter

• Tweet het volgende: Ik doe mee met de Betty Ball winactie van @Lingeriekoffer en @FabulousHeidi, jij ook? Kijk op: www.fabulousfeelingblog.blogspot.com RT=lief

• Stuur een mailtje naar info@lingeriekoffer.nl en vertel op een gekke/leuke/lieve manier waarom jij vindt dat je de Betty Ball moet winnen!

• En uiteraard, volg mijn blog :-)

Je kunt mee doen t/m zondag 19 december!

Kun je nou niet wachten en wil je de Betty Ball nu al hebben? Neem 's een kijkje op de fantastische  Lingeriekoffer, Angely heeft met liefde de beste merken lingerie uitgeselecteerd en heeft tevens een prachtig assortiment van de grotere cupmaten! 

Een heel leuk nieuwtje is dat binnenkort de nieuwe website van Lingeriekoffer de lucht in gaat! Ik kan je vertellen, hij is prachtig! :-)

Liefs xoxo Heidi
3 opmerkingen:

  1. Hele leuke winactie! Ik draag zelf geen padded beha's dus ik heb deze niet nodig en sla hem over!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zoo ik doe mee, heb net een mail gestuurd ^^ en ik volg je ook via Bloglovin :D

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen