dinsdag 29 maart 2011

Big Fabulous Hair with The Beauty Bakery!

Ik las zoveel over de Solid Shampoo Bars van de The Beauty Bakery dat ik er razend nieuwsgierig naar was geworden! Ik las veel over de "Big Hollywood Hair" zeep op andere blogs, maar op aanraden van Angel heb ik zelf voor een andere variant gekozen, nl de "Extra BIG Poofy Hair!" Ik wilde 'm graag van de lieve schat kopen, maar aangezien ze dat niet wilde, sterker nog, er om wilde vechten... ja letterlijk vechten, heb ik me maar gewonnen gegeven... niet dat ze enige kans had gemaakt, maar toch... haha ;-)




Wat is nou zo'n Solid Shampoo Bar volgens Angel: 


Big Hollywood Hair is de absolute bestseller. Maar ik heb wat ontdekt. Wil je echt Big & High Hair? Franny Fine High? Doly Parton High? Eiffel Tower High? Dan moet je deze hebben. De Extra Big Poofy Hair Bar zorgt voor, je raadt het al... Extra veel volume! En niet een beetje. Nee,  Freakin volume! Het zit zo; teveel chemische build-up (dat zijn de gladmakende siliconen in gewone shampoo’s en conditioners) maken je haar zo glad dat het bij de haaraanzet plat naar beneden valt. Mensen vragen mij vaak: hoe kom je toch aan dat idioot grote haar? Nou, daar gaat ‘ie: het geheim zit ‘m in de shampoo bar. Die zorgt ervoor dat de aanzet van het haar wordt verstevigd waardoor het meer ‘omhoog’ komt. Alsof er een onzichtbaar steigertje om elke haar wordt gebouwd die de haar rechtop houdt. Hij is gemaakt van hoogwaardige plantaardige oliën en geeft een vol romig schuim dat je haar voedt, conditioneert en heel belangrijk: ontdoet van chemische build up. Je haar wordt op een milde manier gereinigd zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten. En tegelijkertijd zo schoon dat het zijn natuurlijke stevigheid weer terug krijgt. Het kalmeert de hoofdhuid en stimuleert de bloedsomloop dat ervoor zorgt dat je haar sterk en gezond blijft. 


Op de site staat heel goed omschreven hoe je de zeep moet gebruiken voor je haar en ik moet zeggen dat het heel fijn wast, ik heb vaker zeep speciaal voor het haar gebruikt maar lang niet zo fijn als deze. Het is zeker even wennen omdat je haar heel anders aanvoelt erna en ik heb toch wel conditioner in mijn puntjes gedaan omdat het toch iets te stug aanvoelt, maar Wauw!! Ik ben echt super enthousiast! 

Het lijkt wel alsof mijn haar 2 keer zo dik is, ik heb krullen van mezelf en dus niet echt "plat" haar maar dit werkt toch wel super! Wat ik vooral prettig vind is omdat ik veel mijn haar opsteek, en ok ik ben kapster en dan gaat het iets gemakkelijker misschien maar ik heb maar een paar schuifspeldjes nodig om het makkelijk en volumineus op te steken! Geen schuim en geen lak nodig, heerlijk! Echt een aanrader voor kapsalons als je het mij vraagt! En wat een mega pluspunt is, no chemicals, I love it! Dat merk je echt heel goed! Ik was normaal mijn haar om de dag, maar nu merk ik dat het echt gewoon zelfs om de 2 dagen nog niet echt nodig is en dat mijn haar nog steeds lekker ruikt! In deze zeep zit Tea Tree en mint daardoor ruikt het lekker fris en het is ook nog eens goed voor je haar! Ik zeg wat wil je nog meer!!! Het is zuinig in gebruik, maar zodra ie op is bestel ik absoluut meteen weer een nieuwe, gewoon een musthave voor je haar! De Solid Shampoo Bars zijn € 5,95 en verkrijgbaar in 7 varianten (klik hier voor de verzendkosten).

Thanks my darling Angel! 

18 opmerkingen:

  1. Wauw, dat klinkt echt wel goed die shampoo bar :D Wil het nog steeds graag eens proberen ^_^ Bedankt voor de review :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf hoor dat je er zo tevreden over bent en wat ontzettend lief van Angel :-)
    Maarre had wel een fotootje verwacht van je haar hihihihihi
    liefs, Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Liesjewiesje Graag gedaan meid!

    @ Sylvia, jaaa je hebt helemaal gelijk! Ik ga er snel 1 maken :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @fabulousHeidi ...super we wachten af :-)
    liefs, Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb toevallig deze vandaag besteld, EN de 'gewone' versie, maar die meer om de geur moet ik zeggen. Ik ben zo benieuwd! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauuww dit klinkt echt verrassend goed :D
    Ik ga het op mijn wishlist zetten :D Ik ben ook erg benieuwd naar je haar. Erg leuk dat je weer een artikel plaatst!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oww ik ben ook zo benieuwd naar deze shampoo bar heb zelf namelijk stijl haar met weinig volume ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jaaa! Foto's! *____________* Als het haar niet droog maakt dan ga ik het ook uitproberen =))

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die klinkt echt super! Maar doet conditioner erg af aan het effect? Of kun je het ook in combinatie ermee gebruiken? Mijn haar is normaal gesproken namelijk totaal niet doorkambaar als ik geen conditioner gebruik. Ik ben hier echt heel benieuwd naar, dus ik ga hem zeker eens uittesten.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die kleur! Wauw! <3

    Oeee ik heb heel veel krullen! :D Miss is het ook nog wel iets voor mij voor meer volume! (a)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Klinkt echt enorm goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben heel benieuwd naar de solid bars van The Beauty Bakery! Helemaal na deze review. Even surfen naar de shop ;)....

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heb hem net binnen en moet hem nog proberen. Heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat lijkt me een heel fijn product! De producten van The Beauty Bakery zien er allemaal zo leuk uit!

    Leuk geschreven meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Klinkt super hoor, ze heeft echt zoveel leuks en fijns in haar shop! ^_^

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Klinkt fijn. Maar ik heb al genoeg volume in me haar. Ik zoek juist iets voor minder volume ;p

    BeantwoordenVerwijderen