donderdag 30 juni 2011

Zomers chique met Vogue Glamour!


Onlangs kreeg in een prachtig perspakket binnen van het PR bureau Cosmetitext en daar zat onder andere een aantal deze very glamourous flessen in van Vogue Glamour. De nieuwe lijn, is dit voorjaar op de markt gelanceerd en het idee erachter is natuurlijk goed uitgedacht en helemaal van nu!

De splinternieuwe VOGUE Glamour- lijn is ontwikkeld voor jonge vrouwen  die weten wat mode, trends en luxe zijn. De nieuwste trends worden door deze doelgroep feilloos opgepakt en vertaald naar hun persoonlijke lifestyle. Luxe is een belangrijke levensstandaard en deze doelgroep wil allesbehalve saai zijn! VOGUE Glamour identificeert zich qua producten met de wereld van ‘Sex and the City’ en ‘Gossip Girl.’ De producten passen bij de wereld van de jonge elite van de Upper East Side van New York. Ze worden rond gereden in limousines met chauffeur, ze feesten in designerkleding en gebruiken alleen maar de top op het gebied van huidverzorging en parfums. Met VOGUE Glamour is deze luxe vanaf nu echter binnen handbereik voor iedereen!


Ik kreeg een heerlijke Body & Hair Perfume uit de lijn "Primetime", deze sleep ik inmiddels overal mee naartoe een heerlijke subtiele geur waarmee ik mezelf helemaal onder spray, een lieflijke zomerse geur, als je het mij vraagt "Met VOGUE Glamour ‘Primetime’ hul je jezelf in “haute couture”. De geraffineerde top- en hartnoot van deze geur bestaat uit sensuele, zoet geurende bloemen. Deze verfijnde geur gaat over in een warme basis met een vleugje vanille en musk, om je op en top vrouwelijk te voelen!"



Van de lijn "Highlight" ontving ik een deo, wat me opvalt aan deze nieuwe lijnen van Voque is dat ze niet over de top en toch chique zijn. Ook deze deo heeft een heerlijke geur, love it! "Speciaal voor brutale en pittige jonge vrouwen die op zoek zijn naar hun grenzen en die dol zijn op brutale fashion en bijbehorende geuren, werd de VOGUE Glamour- lijn ‘Highlight’ ontwikkeld. Dit is een frisse, uitdagende geur met geurnoten van Wilde Rozen met een subtiel vleugje romige karamel." Wat ook prettig is om te weten is dat deze deo's geen aluminiumzouten bevat en is zacht voor je huid.


Uit de derde lijn "Hotspot" ontving ik deze Silky Shine Bodylotion. Weer zo'n chique geur, smeert heerlijk weg op je huid en bevat gouden shimmers. Mooi voor op je bruine beentjes onder dat leuke zomerse jurkje. Een paar hippe gele gelakte teennagels en je bent in een handomdraai echt glamourous hip! "VOGUE Glamour ‘Hotspot’ is een ultravrouwelijke, zeer elegante en spannende geur die een gevoel van ‘instant glamour’ opwekt  door de sprankelende combinatie van bloemige accenten van Roos en Anjer en een tikkeltje houtige basis dankzij een verfijnd cederhout- akkoord."


Nu ben ik echt een ekster, dus uhh... ik ben helemaal weg van niet alleen de geuren en de producten, maar ook de verpakkingen. Zeg nou zelf, dit staat toch super op je badkamerkastje! It even get's beter, deze Vogue Glamour lijn bestaat ook nog een een Body Peeling, Cream Shower en Hand Soap. Dus niet alleen jij wordt gepimpt, je badkamer ook! Voor meer info en verkoopadressen kijk je op: http://www.vogue-glamour.nl/

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes over de mooiste producten, volg dan Cosmetitext op twitter: http://twitter.com/cosmetitextpr

Ik wil graag Cosmetitext bedanken voor het mogelijk maken van het uittesten en kennismaken van deze heerlijke producten! Heb jij al ervaringen met deze prachtige Vogue Glamour producten?




6 opmerkingen:

  1. Klinkt erg fijn allemaal! Zelf vind ik de verpakking er supermooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die verpakkingen zien er wel echt supercute uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die verpakkingen zijn inderdaad alleen al om verliefd op te worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zien er ook super glamorous uit, maar ik blijf dol op mijn Vogue Girl met kittens all over het flesje ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de producten van Vogue altijd erg fijn, leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die verpakking ziet er zo mooi uit :D Ze zien er als fijne producten uit :)

    BeantwoordenVerwijderen