vrijdag 5 november 2010

Hoge hakken in de keuken....

Ze noemen het boek ook wel de kook-chicklit... het kookboek vóór vrouwen: Hoge hakken in de keuken!


Misschien heb je 'm al eens voorbij zien komen of zelfs in je kast staan, maar ik vond het even de moeite waard om dit kookboek uit te lichten! :-) En inderdaad het is echt een kookboek voor vrouwen... 
Ik vind dit zo'n grappig en leuk boek, omdat wij vrouwen als geen ander begrijpen dat je "mood" echt zo'n effect heeft op je eetgedrag!

Als je liefdesverdriet hebt wil je een lekkere chocoladetaart, als je weer goed voor de dag wilt komen in je bikini dat je een "slanke"salade wil. Lekker wilt snoepen en snacken met je vriendinnen en als je liefje op bezoek komt een heerlijk diner voor hem wil bereiden ;-)

Echt superveel heb ik er nog niet uit gemaakt, maar het recept van de komkommersoep kan ik je echt aanraden, lekker fris soepie!


Er is een recept voor elke "mood": ladies night, bikini’s & badpakken, date & double date, druk, druk, druk, feestje en met dikke sokken op de bank. Van caesar salad tot chocolade fondue en van frites stoofvlees tot minigeitenkaastaartjes. Aangevuld met zeven bonuspagina’s vol extra tips, cocktails en gerechten. 


Het boek is te koop voor €9,95 en tevens zijn er nog 2 andere uit deze leuke "Hoge hakken": serie te koop, nl. de "Hoge hakken lekker vega" en "Hoge hakken aan de wijn"volgens de recenties ook 2 toppers!
Mocht ik weer een heerlijke recept uit het boek uitproberen, maak ik er uiteraard weer een artikeltje van en mocht jij dit boek in bezit hebben, let me know wat je het lekkerste recept vind!


xoxo Heidi

8 opmerkingen:

 1. O wat leuk Heidi, mag ik dat boek ook eens van
  je lenen?

  groetjes ma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De titel alleen al klinkt leuk, lol :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Heidi,

  Wat een superleuk boek. En ligt het aan mij, maar die taart op de voorkant van het boek doet t 'm echt. Ik denk dat ik dit eens leuk op mijn Sinterklaaslijstje ga zetten.
  Dank je wel.

  liefs,
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en lieve reactie Annemieke! Dank je wel! :-) Ow er staan echt leuke en lekkere dingen in (vooral die taarten ;-) jum jum! Het boek opzich al al smakelijk om te zien idd!

  Idd echt een leuk Sinterklaas-cadeautje :-) graag gedaan meis!

  liefs Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thx ladies voor je leuke reacties weer!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb die ook :) Er is nog een andere: Nieuwe Hoge Hakken in de Keuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @styleiseternal dat wist ik niet, bedankt voor de tip meis! :-)

  BeantwoordenVerwijderen