vrijdag 17 december 2010

Diamond Cosmetics exclusief voor BoozyShop...

 
Ik had ze al even in huis, deze prachtige lakken van Diamond Cosmetics voor BoozyShop en heb er nu eindelijk een gezellige swatch van kunnen maken :-)

Diamond Cosmetics heeft speciaal voor BoozyShop een aantal prachtige nagellak collectie gemaakt en zijn alleen bij BoozyShop te verkrijgen! Ik heb van de 12 kleuren, 2 stuks gekocht, de #60002 Copper Foil en de #60005 Purple Glitter.



De eerste swatch is de Purple Glitter, ik had er nog een mooie grijs/paarse op mijn nagels, dus heb 2 laagjes van de glitterlak aangebracht, zo in het avondlicht komt ie in real life wel veel mooier over... helaas is dat niet goed op de foto te zien... hij is echt wel super voor bij je paarse kerstoutfit! :D




 De tweede swatch is de Copper Foil... ik ben helemaal verliefd op deze kleur, hij past zo goed bij mijn poederroze kleding! Hij lakt heel fijn en dekt al heel snel... echt een chique kleur! Ook ideaal voor de feestdagen :-)

 
 
Deze mooie lakken zijn €3,99 per stuk.... niet duur voor zulke unieke nagellakjes...

Heb jij al een lakje uit deze collectie?

liefs xoxo Heidi


Tags: BoozyShop • Diamond Cosmetics • nagellak • swatch • poederroze • kerstoutfit

6 opmerkingen:

  1. Copper Foil ziet er inderdaad heel chique uit! Mooie lakjes hoor. Ik heb er nog geen van Diamond Cosmetics omdat ik eigenlijk niet zoveel online koop, maar die Turquoise Glitter ziet er zo op het plaatje ook erg mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeh wauw dit zijn echt super mooie lakjes! Heb ze helaas zelf nog niet in mijn collectie! Misschien binnenkort even kijken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi zeg! Copper Foil lijkt me prachtig<3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Purple Glitter vind ik denk ik het mooiste :D Bedankt voor de swatches! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleur die 2e! En je hebt hele mooie nagels! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind ze beide erg leuk! Maar de Purple Glitter is de mooiste!

    BeantwoordenVerwijderen