donderdag 16 september 2010

Life as we know it


Don't you just love romcoms? Ik kan er geen genoeg van krijgen, ik geloof dat ik inmiddels al een aardig verzameling van alle heerlijke feel good movies in de kast heb staan. Het is nog even wachten maar binnenkort heeft Warner Bros voor ons een nieuwe in petto, genaamd "Life as we know it"!

Holly Berenson (Katherine Heigl) en Eric Messer (Josh Duhamel) hebben na hun vreselijke date samen, 2 dingen gemeen: de afkeer van elkaar en hun petekind Sophie. Wanneer zij de enige worden wat Sophie heeft in wereld, moeten Holly en Eric hun meningsverschillen aan de kant zetten en jonglerend tussen carrière, ambities en hun sociale leven een manier zien te vinden om onder 1 dak te leven.

Beloofd een smakelijke film te worden, en ja natuurlijk romantiek! Hoe kan het ook anders met 2 prettige acteurs om naar te kijken, Katherine Heigl om haar grappige en leuke verschijning, bekend van "Grey's Anatomie", "27 Dresses" en "The ugly truth". Haar rollen hierin vond ik zelf ook haar op het lijf geschreven en... herkenbaar ;) op de een of andere manier heeft zij altijd erg interessante mannelijke tegenspelers, zucht... het leven van een actrice is zooo zwaar. Met haar tegenspeler Josh Duhamel (weer jum jum), bekend van "Las Vegas" (serie) en "Win a date with Tad Hamilton!" hebben we ook absoluut geen probleem mee om zo'n ± 1,5 naar te staren. Zijn vrouw Fergie (Black eyed peas) zal er vast ook geen moeite mee hebben...

 

Wat ik al zei, we moeten even geduld hebben, maar vanaf 6 januari 2011 is "Life as we know it te zien in de Nederlandse bioscoop en voor de filmliefhebbers die de rit naar België er voor over hebben, daar is de film al eerder te zien, daar draait hij vanaf 1 december 2010.

Wil je meer informatie over de film en alvast een voorproefje "zien"? Kijk op: http://lifeasweknowitmovie.warnerbros.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten