maandag 13 september 2010

Taylor Swift's 3de cd!


Sinds jaar en dag ben ik een grote Amerika-fan, ik ben ook altijd aan het uitpluizen wat voor interessante nieuwe muziek er nieuw of hip is. De laatste keer dat ik er was, stuitte ik al heel snel op een cd van Taylor Swift... wat toen nog haar eerste cd was en ze was daar veel op de tv te zien... uiteraard nam ik de cd mee en was al snel grijs gedraaid! Tot mijn grote vreugde was Taylor al snel ook in Nederland te horen, was te zien in een grappige bijrol in de film "Valentine's day" als het vriendje van de o zo prettige verschijning "Taylor Lautner" en had de titelsong van de film "Letters to Juliet" bemachtigd. Nu komt, inmiddels haar 3de cd, "Speak Now" uit en zal vanaf 25 oktober in Amerika verkrijgbaar zijn, ik verwacht dat de cd snel in Nederland te koop is!

Wil je alvast een voorproefje? Bekijk de nieuwe single "Mine" op: http://www.taylorswift.com/ en geniet even van de heerlijke zwoele stem van Taylor!

Ik zal natuurlijk graag willen weten wat jullie ervan vinden!

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat je hier aandacht aan besteedt, ik ben helemaal fan van haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je voor je leuke reactie!! :-) Ik heb vele interesses, dus dan vind ik het ook leuk om hier aandacht aan te besteden en nog fijner dat ik niet de enige ben! ;-) Ik krijg hopelijk deze week haar cd binnen (en nog 2 andere vergelijkbare cd's :-)) ik zal er snel een verslag van doen!

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen