donderdag 23 september 2010

Peacock Blue

We zagen de prachtige felgekleurde pruik al op Katie Perry d'r koppie en Blake Lively omhulde zich in een geweldige mini jurkje van ervan: "Peacock Blue"! 
Naast de bontjes, nude-kleuren, roze en fel-rood stroomt het dit najaar ook met heldere felle tinten, I love it!

Louboutin's bekende pump "Bibi" is dit najaar ook in te verkrijgen in deze rijke blauwe tint en bij de Milaan Fashion week was de catwalk van Gucci ook gevuld met prachtige kleuren waaronder wederom deze kleur.

We are not feeling blue... in PeacockBlue ;)


Niet alleen het pure blauwe tintje mag gezien worden, ook de pauwenveer opzich zie je overal terugkomen. We zagen bij Sarah Jessica Parker in Sex and the City 1 al pauwenveren gestoken in haar bruidskapsel en inmiddels begin je het al steeds meer in de vorm van haarbanden, oorbellen en andere kledingversiersels, make-up en accessoires "op straat" te zien.  http://www.fabulousfeeling.nl/?menu=category&categoryID=613244Ook in huis mag het vrolijke blauw gebruikt worden, maakt het "zwart/witte barok interieur" en het "nieuw landelijk interieur" nog iets chiquer!
Leuke decoratietip: gebruik eens pauwenveren in je bloemenboeket in een krans of vul alleen een vaas ermee, supergaaf in je stekkie!


xoxo Heidi


Geen opmerkingen:

Een reactie posten