donderdag 14 oktober 2010

Mannen en hun kijk op beauty...

Ok let's face it girls, uiteraard hebben we allemaal geen probleem met observeren van mannen in bijvoorbeeld een gezellig zwembroekje (zie foto links: het Italiaanse nationale zwemteam dat model staat voor Dolce & Gabbana... errrrug vervelend), een mooi maatpak of gewoon zo'n jeans waar die billen mooi in uitkomen met zo'n strak wit shirt erop... (zie foto links onder de swimmingboys: Johnny Messner, nog zo'n vreselijke verschijning) my ohhh my!!Het schijnt te zijn dat wij vrouwen wel een beetje uitgekeken zijn op de "metroman" en wij toch weer een echte man prefereren, sjaaa een echte man met toch nog een beetje oog voor stijl... is mijn mening dan ;-)

Nu heb ik een aantal voorbeelden gevonden van mannen die zo hun eigen stijl hebben en voor hun gevoel "bij de tijd" zijn.... toch????


De 3 fraaie exemplaren die ik heb gevonden zijn gespot in Japan, India en Spanje....

De 1e kandidaat is een Spanjaard met een sexy jeans-hotpants, strak shirtje en een hip petje met een stel enige sokjes... uhhmmm... do I need to say more?


De 2e kandidaat komt uit India, is 35 jaar en heeft zich in al die tijd nog nooooit gewassen, ieuw!!
Die zal vast niet naar bloemetjes ruiken...


Het 3e en toch wel de knapste van de 3, is een man uit Japan (jaja weeer een Japanner) en heeft, zoals de trend daar blijkt te zijn, een vorm van een donut onder zijn huid laten plaatsen... and again... uhhhmmm... Waarschijnlijk minder pijnlijk als je met je hoofd tegen de muur aanbonkt!


Wie is de winnaar vinden jullie van deze 3 topmodellen?

xoxo Heidi

1 opmerking:

  1. Ik vind nummer 1 toch wel de knapste! Vooral door die sexy hotpants.. Mjammmm ;)

    BeantwoordenVerwijderen