woensdag 27 oktober 2010

Nice Kitchen Stuff

Hoewel ik van een redelijk strak maar toch ook van een warm interieur houd, ben ik altijd wel gek op grappige en kleurig gadgets! Ik heb weer een nieuwe categorie toegevoegd, genaamd "Pimp je..." en om te beginnen dus "Pimp je keuken"! Er zijn zooooveel leuke keukenhulpjes en andere grappige gadgets verkrijgbaar, dat het moeilijk was om te kiezen welke ik zou plaatsen! Ik heb er een aantal uitgeselecteerd waarvan ik denk "daar word je blij van :-)"...


Hieronder een dunschiller met een hangend aapje eraan en een pizza-snijder in de vorm van een piranha... how funny is that! :-)
Hierboven een thee"ei" in de vorm van een onderzeeĆ«r, je hoort de theeblaadjes nog net niet zingen: "We all live in a yellow submarine" haha zou dat niet grappig zijn ;-) (ok Hei, iets teveel fantasie) Het thee"ei" is verkrijgbaar bij: www.kadokado.nl

Heb je weleens van het merk "Pylones" gehoord? Pylones heeft de meest maffe en kleurrijke gadgets, waar ik snel meer van ga laten zien! Hieronder een aantal voorbeelden, zoals een drietal oliekannetjes, een "dikke"suikerschenker en een ijsschep... voor echt een complete collectie aan bonte gezelligheid op je tafel!
Voor meer info over Pylones kijk je op: www.pylones.com

Deze citruspersen hieronder zien er wel heel "spacy" uit! Ze zijn ook nog eens handig, je houd 'm in het midden vast terwijl de de citroen of sinaasappel uitperst boven je glas, hoe vers wil je je jus hebben ;-)
De handmixers zoals hierboven afgebeeld kom je toch ook niet dagelijks tegen! Ook deze schatjes zijn verkrijgbaar bij: www.kadokado.nl


And last but not least, very hot and sweet stuff! Dit is nog maar een kleine greep uit de collectie van "Love Hearts" hoe bedoel je lekker zoetsappig! De bovenste twee "hartverwarmers"spreken wel voor zich, de ene zorgt ervoor dat je het niet te heet krijgt de ander dat de hitte erin blijft ;-)

Wat is er nou leuker om je lief een ontbijtje te serveren met een geroosterde boterham waar een beetje extra liefde in zit? Met de "Toast stamps" is dat een eitje ;-)

So sweet een kookwekkertje in de vorm van een cupcake... nu ja dat spreekt ook wel voor zich.. toch? ;-)
Willen jullie meer info waar alles precies te verkrijgen is, mail me op: info@fabulousfeeling.nl

xoxo Heidi

4 opmerkingen:

  1. Wat zitten er leuke dingen tussen!
    En jij maakt altijd van die super orginele artikelen. Geweldig! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, echt superleuke dingetjes tussen :D

    BeantwoordenVerwijderen