maandag 15 november 2010

Winactie! Haarpakket...

Er is mij al verschillende malen gevraagd een artikel over "haar" te schrijven, de verzorging ervan en wat er wel en niet goed is voor je haar. Er is zoveel te vertellen over het haar, dat ik dit niet in 1 artikel kan zetten. Zoals je misschien al hebt gelezen heb ik na de middelbare school particuliere opleiding in schoonheidsverzorging gevolgd en een opleiding aan een kappersacademie gevolgd. Maar natuurlijk na die opleidingen, ga je toch tegen bepaald soort problemen aanlopen. Ik ben langzamerhand meer op onderzoek uit gegaan wat bepaalde producten met je huid en haar doen, wat voor effect heeft je eetpatroon en je gedachtepatroon op je huid en haar. Binnenkort wil ik hier dus een artikel over gaan schrijven en heb ik ook al met Serena van Beautylab contact gehad om onze kijk op producten en huid- en haarproblemen eens naast elkaar te gaan leggen en samen gaan brainstormen over hoe en wat we dit kunnen vertalen.




Waarom deze shampoos: Na heel wat onderzoekjes van mij naar shampoos word ik af en toe niet blij met wat er allemaal in zit, vooral de shampoos die in de winkel liggen zijn volgestopt met siliconen, fruitzuren, een te hoog percentage aan ontvetters, alcohol, teer, chemische en synthetische stoffen.
Ook al ontkom je er niet aan, is het natuurlijk wel aan te raden op zoek te gaan naar producten waar het minste van deze "troep"in verwerkt is en waar het nog wat meer gecompenseerd wordt met natuurlijke en goede stoffen. Uit vertrouwelijke bron heb ik begrepen dat wat er bij de kappers wordt verkocht een stuk minder schadelijk is, dan wat er in de gewone winkels wordt verkocht, omdat de eisen en wetten daar anders in zijn... denk bv ook aan haarverf in een pakje of die van de kappers. Mijn advies is dan ook eerder kappersverf met een lage waterstofperoxide te kopen dan een pakje uit de winkel :-).


Maar nu (hèhè eindelijk ;-)) de winactie! Ik ben afgelopen vrijdag naar de kappersgroothandel gegaan om een paar geweldige producten te halen om voor jullie een leuke winactie in elkaar te knutselen.

Wat zit er in het winpakket:

*De winaar kan kiezen uit 1 shampoo van L'Oréal Professionnel, de Vitamino Color of de Intense Repair.
*Een miniflesje Biosilk "Silk Therapie" Dit gebruik je vóór het stijlen (vooral stijltang of krultang om te beschermen tegen de hitte) heel belangrijk dat je een goed hitte bestendig product gebruikt omdat je anders echt teveel je haar beschadigd en dit op de lange duur zal afbreken.
*Een miniflesje Orofluido haarolie, dit is toch echt een superproduct, maakt je haar niet vet en verzorgt je haar super goed! Let wel op, dit product mag je nooit voor het stijlen met een stijl of krultang gebruiken omdat je je haar letterlijk frituurt met je tang.



Wat moet je doen: Wordt lid van mijn blog (kan ook via Bloglovin) en volg mij op Twitter: http://twitter.com/#!/FabulousHeidi vervogens tweet je het volgende bericht:

Ik doe mee aan de haarproducten winactie van @FabulousHeidi, wil jij ook kansmaken? RT deze tweet van en kijk op http://bit.ly/axtCuv 

De winnaar wordt maandag 22 november bekend gemaakt! :-) 

liefs xoxo Heidi

De winnaar is bekend! Het is geworden.... Elsemiek Hoge!! Gefeliciteerd meis!
Wil je je gegevens naar me mailen? En ook welke shampoo je wilt, dan zorg ik dat het naar je toekomt :-) info@fabulousfeeling.nl

23 opmerkingen:

  1. Ik doe mee! Wat een leuke dingetjes! Ik berichtje is geretweet en ik volgde je al op BlogLovin en Twitter! Veel succes allemaal :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe mee! Ik heb getweet en volgen deed ik je al :) Wat een fijne prijs zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk, ik wil graag meedoen en volg je op bloglovin!
    Ik heb geen twitter, maar ik heb je actie bekend gemaakt via hyves, www.jeeessica.hyves.nl
    ook goed?
    Groetjes Jessica

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je wel voor jullie RT's :-) en het meedoen natuurlijk! Ben blij dat jullie het een leuke actie vinden! :-D

    @Jessica Ik zet zet je erbij! Dank je voor hyvesberichtje :-)

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik doe mee, ik heb al getweet :)
    Superleuke winactie trouwens !!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke winactie!

    Ik volg je al via blog lovin en heb je gert !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Is het voor NL en BE ? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Thx ladies!

    @liesjewiesje voor beide :-) je kunt gerust meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik doe meee! & 'liked' it on bloglovin :D

    wat een leuke site heb je zeg!

    & heb natuurlijk ook geRT op twitter : (xNadiaBbii)

    Liefs! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb deze shampoo in het verleden ook gebruikt en hij is echt heerlijk en verzorgt goed! Omdat ik al 8 jaar extensions heb vanwege mijn enorme haaruitval en dunne bos, heb ik nu speciale (medische) shampoo voor haar- en hoofdhuidproblemen. Maar de olie gebruik ik nog wel altijd en deze is top!! De shampoo ook trouwens, maar deze mag ik helaas niet meer gebruiken. :(

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk!
    Ik volg je op twitter en bloglovin
    en mijn tweet:
    http://twitter.com/Brittaa91/status/4968316590358528

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke actie zeg, ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin', ik volg je nu ook op twitter en dit is mijn account van waaruit ik je berichtje heb geretweet:

    http://twitter.com/#!/mariekewiebenga

    Ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een enorm leuke winactie! Ik ben dol op goodies voor mijn haar dus ik doe graag mee! Dit is mijn tweet: http://twitter.com/Roxefrox/status/5207492418076672

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ooh leuk ik volg je nu overal dit is mijn tweeeet

    BeantwoordenVerwijderen
  15. ik zie net dat mijn tweet er niet bijstaat dus nog een keer getweet http://twitter.com/#!/amineemrem/status/6613108265062400

    (hoezo te enthousiast)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk! Ik doe mee! Ik volg je blog ;) Twitter is; Kiimmm_ ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik doe mee! Heb de tweet net het wereld wijde web opgestuurd! Onder de naam stralendmooi. We volgen elkaar al een tijdje op twitter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gefeliciteerd aan de winnares ! Veel plezier met je prijs ! :)

    BeantwoordenVerwijderen