maandag 24 januari 2011

Jason Wu in samenwerking met Creative Nail Design

Een tijdje geleden twitterde Fabienne (twitternaam: @FabylusV) dat er unieke nagellaklijn van de 27 jarige Fashion Designer Jason Wu aan zou komen... lieve Fabienne zou me uiteraard even op de hoogte houden hierover en vandaar even een artikeltje erover :D
Jason Wu die bekend staat voor het kleden van first lady Michelle Obama gaat een samenwerking aan met Creative Nail Design (CND) en heeft een limited-edition nagellak collectie en gaat heten "Jason Wu Nail Colour & Effects Collection by CND" om de schoonheid van "iconic women" te vieren.

The Jason Wu collection is mode vooruitstrevend en met mannelijke en vrouwelijke tinten die toch draagbaar en tijdloos moeten zijn!
De set bevat 5 kleuren: "Miss Wu", een warm grijze limestone tint, een warm roze tint "Brigitte", een café au lait-meets-taupe "Sophia", een blue-based maroon red "Veronica",  De vijfde genaamd "Anna Effect" kan over iedere lak worden aangebracht voor een texturized finish en geeft de nagels een tweed-achtijge look.

Voor de nagellak-liefhebbers onder ons is het toch echt een musthave! We moeten er even op wachten, maar de collectie is vanaf mei 2011 te koop voor $47,- o.a. op de website van CND

Wat vinden jullie ervan? Ik ben er benieuwd naar de tweed-achtige finish :)

See you soon! Liefs xoxo Heidi

4 opmerkingen:

  1. Ik ben ook benieuwd naar het Anna effect .....kan me er wel iets bij voorstellen maar of het ook zo aan zal voelen hihihihihi afwachten dus ;-)

    BeantwoordenVerwijderen