donderdag 6 januari 2011

Nescafé Latte Caramel en Latte Hazelnut

 Een tijdje geleden heb ik me aan gemeld bij Buzzer om producten uit te proberen. Het leek me wel leuk om steeds een kort verslagje te maken over de producten die ik toegestuurd krijg. Deze keer was het  Nescafé Latte Caramel en Latte Hazelnut instant koffie. Ik kreeg 6 doosjes (3 caramel en 3 hazelnoot) toegestuurd met daarin 8 zakjes en de prijs van 1 doosje kost bij de AH €1,97 en 2 speciale latte lepels erbij....


Mijn verslag wat ik aan Buzzer heb doorgegeven:

Ik moet zeggen, dat ik verrast was hoe lekker ik deze 2 koffie soorten vind! De geur is al heerlijk om mee te beginnen, wel even goed roeren om alle klontjes weg te krijgen, maar ow dit is verslavend, mijn persoonlijke voorkeur gaat naar de caramel. Wat ik zelf ook echt een verbetering vond is de schuimlaag, vroeger had je nog weleens van die zakjes met zo'n smerige schuimlaag, dat is nu echt niet meer, heerlijk zelfs. Ik ben er erg over te spreken en heb nog 3 andere het laten proeven, zij zijn het helemaal met mee eens. Echt een aanrader moet ik zeggen!

Ik heb een eerlijk mening gegeven over deze 2 producten, ik vind ze heerlijk! Heb jij ze ook al geprobeerd en wat vond je ervan? Binnenkort ga ik een haarverf van John Frieda testen, so stay tuned ;-)

See you soon! Liefs xoxo Heidi

4 opmerkingen:

 1. oeeh deze lijken me ontzettend lekker! ik heb er wel eens een paar geprobeerd maar deze twee nog niet ^_^ toch maar eens doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van latte <3
  Heb ze nog niet in de winkel gezien, zal er eens op letten, lijkt me echt lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. latte caramel lijkt me heerlijk! denk dat ik m ga kopen

  BeantwoordenVerwijderen