zondag 2 januari 2011

NOTD Koh nailpolish met glitterssssss!

Ten eerste wil ik mijn lieve volgers even de een top nieuwjaar wensen, dat jullie maar veel liefde, geluk en heel veel glamour mogen hebben in 2011!

Mijn goede voornemen dit jaar is o.a. veeeel meer bloggen! Ik ga zoals sommige misschien al hebben gelezen op twitter een visagieopleiding volgen en daar wil ik jullie natuurlijk helemaal van op de hoogte houden. Daarnaast ben ik weer druk in de weer met mijn webwinkel en staan er een hoop leuke nieuwe producten te wachten op gemaakt te worden ;-)

Mijn eerste artikel van dit jaar is een nailart, ik heb 'm lekker simpel gehouden, maar toch leuk en glamorous!Ik heb vorige week een lakje gekocht van Koh, de "Glamorous Green" en heb daar wat glitters aan toegevoegd....

 Dit is mijn eerste Koh lakje en ik ben er meteen ook verliefd op! Mooie pasteltint, parelmoer met zachtgroen en een roze tintje. Ook om alvast een voorjaar gevoel te krijgen :D Deze kleurtjes ga je gelukkig ook alweer van het voorjaar in de shops zien...

Ik heb helaas alweer wat uitgroei van mijn acrylnagels, dat valt op de foto best wel op vind ik zelf, ik heb 'm in 2 laagjes gelakt... het lakje lakt superfijn!
 Ik heb een tijdje terug 12 verschillende potjes nailart glitters gekocht en heb deze kleurtjes uitgekozen voor de deze nailart.


 Ik heb ze alle drie gemengd in een klein glazen schaaltje, een lak laagje op de top van mijn nagel aangebracht en in de glitters "gedoopt", vervolgens een klein beetje afgetikt en de glitters platgedrukt met mijn vinger. Als laatste heb ik met een blanke lak de glitters nog even vastgezet...Een winterse-voorjaar's nailart die supermakelijk te maken is!


See you next time! Liefs xoxo Heidi
4 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig lakje! De kleurtjes van KOH zijn allemaal zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeeh pretty meid! mooi gedaan hoor ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi gedaan met die glitters :D Gelukkig & gezond 2011 toegewenst trouwens! :-)

    BeantwoordenVerwijderen