maandag 3 januari 2011

Spam je blog!



Ik zie het wel vaker op andere blog, normaliter is spammen not done, maar af en toe is het leuk elkaar er de gelegenheid ervoor te geven... ik kom dan altijd weer andere leuke blogs tegen, dus bij deze SPAM JE BLOG! Vertel er even bij waar jouw blog over gaat... is wel zo handig en leuk!

Heb je een webwinkel, dan mag je ook gerust je webadres achter laten ;-)


Als je spamt is het natuurlijk wel effe zo gezellig dat je ook lid van mijn blog wordt of bent ;-)

Liefs xoxo Heidi

24 opmerkingen:

  1. Leuk!

    Mijn blog gaat voornamelijk over beauty, ook maak ik geregeld filmpjes en houd ik nu een MAC en DIOR winactie. En iedereen mag meedoen ;)

    www.beautyblogt.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bekijk ons webshop blog voor swatches, nieuws en veel meer over onze webshop Fresh Mint Cosmetics!

    http://freshmintcosmetics.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oeeh wat grappig :) Nou neem eens een kijkje op www.maccia.nl

    hier schrijf ik met nog 2 andere meiden over beauty, shops, we reviewen dingen, looks, NOTD's, EOTD's en nog veel meer! Het is dus een hele diverse blog!

    En owjah we hebben op het moment ook een winactie lopen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Op deze webshop blog lees je vanalles omtrent Essie's handcraft cuteness de webshop voor fleurige, handgemaakte cadeau's en creaties.

    http://essieshandcraftcuteness.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi Heidi,

    Leuk dat je andere bloggers laat spammen met dit artikel. Mijn website is http://www.curvacious.nl, vol met o.a. de laatste nieuwtjes, reviews en (webwinkel)tips over beauty, lifestyle en (plus size) fashion.

    Liefs,
    Desirée

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk! Ik heb een blog over voornamelijk fashion, maar beauty komt ook een aantal keer per week voorbij! Check www.aboutfashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat lief dat we onze blog mogen plaatsen!!

    Mijn blog is www.beautyfreaksz.nl en hier schrijf ik eigenlijk over van alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Zo komen er goedkope maar ook wat duurdere producten voorbij, dingen die je gewoon hier in de winkels kunt vinden of die je alleen op het internet kunt kopen. Voor iedereen wel iets!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ahh leuk hoor! mijn blog is www.promakeupstore.blogspot.com en die gaat niet alleen over mijn winkel wwww.promakeupstore.com maar ook over mijn werk en leven als visagiste en "the industry". Natuurlijk ook winacties en reviews van producten (ook producten die ik niet zelf verkoop, maar waar ik wel dol op ben).
    Thanks voor de spam opportunity! :)
    Liefs
    Mo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb ook een eigen blog:
    http://www.sandyhasselt.nl/blog
    Ik schrijf voornamelijk over mijn hobby's en mijn zoontje. Af en toe eens een winactie :-)

    Terugspammen kan ook! Zie http://www.sandyhasselt.nl/blog/?p=578

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om even een blog te kunnen spammen :) Mijn blog gaat over iets helemaal anders dan deze hierboven, nl. schrijven. Ik probeer op mijn blog mijn eigen schrijfstijl te ontwikkelen en mijn verhalen, gedichten en persoonlijke stukjes met de wereld te delen. Ik schrijf over heel diverse onderwerpen, dus er is wel wat te vinden. Je vindt mij op http://sakuraimogenyakarin.wordpress.com

    Sinds kort volg ik de blog van Desirée en via haar retweet kwam ik hier terecht. Ik ga je dus zeker nog wel volgen en zien wat er hier allemaal te vinden is!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk en lief van je Heidi!

    Wilde het eigenlijk nog even voor me houden (want er staat nu nog niet veel op), maar ik ben eergisteren een spiksplinternieuwe blog begonnen! http://worldlytreasury.wordpress.com

    Op worldly treasury verschijnen regelmatig reviews, musthaves, adressen en meer die ik als wereldse schatten beschouw en waar ik iedereen van wil laten meegenieten. Het gaat me niet om het nieuwste van het nieuwste, maar om het mooiste, beste, meest bijzondere of inspirerende wat er op deze aardbol te vinden is. Van een lippenbalsem uit Amerika tot een kandelaar uit Marokko of een tas uit Thailand. Omring jezelf met mooie dingen uit alle windstreken is het motto.

    Zoals ik al zei ben ik eergister pas begonnen, dus content moet nog groeien ;) Ben ook al te volgen via twitter @worldlytreasury

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Op mijn blog staan dingen over fashion, beauty, lifestyle, celebs en persoonlijke dingen.

    www.faddict.web-log.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoihoi

    Ja ik heb pas een nieuwe blog, en ja voor een beetje bekendheid te krijgen zou ik ook graag spammen hahaha. Ik schrijf over mijn koopjes, make up en vanalles nog te maken met beauty en fashion. Hopelijk check je hem en kan je een beetje feedback geven, dat zou wel fijn zijn :)

    http://makeupyourfashion.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb nog niet zolang een site! Maar ik doe samen met 2 anderen! En ik vind het super! Mij site is www.nailpolishtheluxe.blogspot.com! Ik vind het natuurlijk leuk als je een reactie acherlaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. heel leuk dit! leuke site heb je ook :)
    mijn fashion (en beauty)blog:

    http://storyofstyle.blogspot.com/

    enjoy! xoxo Isabelle

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk dat je dit doet, lief van je :D Dankje! :)

    Mijn blog gaat over vanalles en nog wat :)

    http://liesewiesje.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. www.funkynails.web-log.nl <<< for nail art and more *_*

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik heb een persoonlijke blog waar ik verslagen van mijn reizen plaats (op het moment vooral van mijn rondreis door Amerika, met o.a. New York, het noorden van Amerika, Las Vegas, Texas, Idaho en Los Angeles), leuke filmpjes die ik tegenkom, muziek etc. etc. :)

    http://www.runningtotheembassy.blogspot.com/

    Tot 10 januari kun je nog meedoen met mijn eerste winactie <3

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk leuk leuk!
    Ik heb een beautyblog: http://www.bigbeautysecrets.tk
    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik heb een blog over van alles: over beauty, fashion, lifestyle, media, enzovoort. Ik weet dat heel veel mensen hierover bloggen, hierdoor probeer ik overal een eigen draai aan te geven. Dit is de link: www.fanilla.weebly.com :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. You-nailed-it.blogspot.com

    nails nails and more nails.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik zie dat dit artikel al vrij oud is, maar zou toch graag nog mijn blog hier willen delen! Ik ben Janine en eigenaresse van de beauty blog www.beautyblogster.nl BeautyBlogster.nl is een Nederlandse beauty blog met eerlijke product reviews, diverse tips & trics en shopping inspiratie. Op mijn blog verschijnen wekelijks 3 nieuwe artikelen op het gebied van beauty. Denk hierbij aan make-up, skincare, nagels, parfum en meer. Leuk als je een kijkje neemt, alvast veel leesplezier!

    BeantwoordenVerwijderen