dinsdag 25 januari 2011

Tangled Teezer

Ik liep vorige week in de kappersgroothandel en zag dat ze weer een nieuw product in de spotlight hadden gezet... nu is het niet nieuw, maar voor mij (en voor de groothandel) blijkbaar wel, wat wel leuk is dat er wel veel te doen is rond de film Tangled (Rapunzel) en is dat momenteel het beeld wat bij de borstel gebruikt wordt. Ik ben toch altijd wel opzoek naar goede producten en materialen en met name is er 1 die vrij lastig blijkt te zijn en dat is een haarborstel.... daar stonden dan een aantal doosjes met grappige borstels erin... ik kreeg heel even het gevoel van een roskam die je bij paarden gebruikt, haha! Maar deze is wel degelijk anders!
Ik heb heel even zitten snuffelen op internet, ik heb 1 review bij Mascha van Beautygloss kunnen ontdekken... nu wil ik toch even mijn mening over de borstel geven...


Wat beloofd de borstel: Het is de perfecte anti-klit borstel, zelfs al heb je geen conditioner na het wassen in je haar gedaan, dan moet je er makkelijk doorheen kunnen kammen. Het is de perfecte borstels voor extensions en het aller belangrijkste, hij beschadigd je haar niet! Klinkt ideaal toch! Het is ok zeer geschikt voor krullen of afro-haar.



Ik heb 'm uiteraard uitgeprobeerd op zowel droog als nat haar en dan zonder gebruik van conditioner, het werkt idd super! Natuurlijk moet je je haar nog steeds van op 1 manier borstelen, dat is eerst de punten en dan langzaamaan, pluk voor pluk, naar de wortel. De unieke vormgeving en speciaal ontworpen flexibele tandjes zorgen ervoor dat je gemakkelijk door je haar komt en je haar niet beschadigd en zorgt er meteen voor dat je hoofdhuid gemasseerd wordt. 


 Ik knip nog steeds regelmatig bij dames met lang haar, dames met extensions en jonge meisjes met lang haar, en ik denk dat deze borstel echt een uitkomst is voor moeders, geen huilende dochters meer ;)
Ik had het net al even over de Disney film Tangled, er is nu ook een speciale borstel uit voor je kleine meid, de Tangled Teezer Magic Flowerpot.



Daarnaast is Tangled Teezer met nog een nieuw product op de markt, nl de Compact Styler, dit is hetzelfde als de gewone Tagled Teezer, maar nu zit er een beschermkapje op voor nog mooier, zachter en gladder haar...





Wil je meer info over de Tangled Teezer kijk dan op http://www.tangleteezer.com of op http://www.hairadviser.nl

Wat vinden jullie van de Tangled Teezer en heb je er al 1?

See you Soon! Liefs xoxo Heidi

19 opmerkingen:

  1. Hehe, heb toevallig ook over deze borstel gepraat op mijn blog een tijdje terug :D Heb zelf de normale tangle teezer al sinds een jaar en kan er niet zonder mee, echt een geweldige borstel :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier ben ik wel heel erg benieuwd naar, lijkt me ontzettend handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor deze review! Ik stond echt al maaaaaaanden naar Tangled Tweezer te kijken (op internet), maar heb het toch nog niet besteld =) Misschien zal het wel sneller gebeuren na je review =))

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zag deze van de week toevallig ook bij mijn drogist staan.. heb er even mee in mijn handen gestaan maar omdat er geen prijs bij stond hem ik hem toch maar terug gezet.. Hij klinkt wel goed! Ga toch maar even informeren hoe duur hij daar nu is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Had er nog niet van gehoord. Ben wel benieuwd!
    ik heb krullen en heb zelfs als ik conditioner gebruik nog vaak last met kammen
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ha dit is super fijn! ik was laatst bij de kapper die gebruikte deze ^_^

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het klinkt zeker interessant.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt goed zeg miss dat ik er ook 1 ga kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heb er nog geen één, maar lijkt me ideaal. Moest erg lachen om geen huilende dochters meer. Ze zijn nu te groot, maar ze hebben wat afgehuild vroeger bij het haren borstelen hihihihi. Wat een beulen zijn moeders toch ;-)
    Bedankt voor deze review had er namelijk nog nooit van gehoord.
    By the way: happy b-day to you
    liefs, Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Voor iemand van 30 is je blog behoorlijk kinderachtig, sorry ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Thx voor de leuke reacties ladies!

    @Anoniem, dat mag je helemaal vinden hoor :) het is juist de bedoeling dat mijn site er "girly" uitziet, omdat hoe oud of jong je ook bent, speelsheid nooit mag weggaan, ik vind het onzin dat je als je 30 bent bepaalde dingen niet meer mag.. Echter vind ik het kinderachtiger om anoniem zo'n reactie achter te laten :)

    Liefs Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ik zie ze wel steeds vaker voorbij komen op blogs maar heb ze zelf nog niet geprobeerd XD

    BeantwoordenVerwijderen
  13. nooit van gehoord is die eigenlijk duur? of lees ik daarover

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou, die moeten we eens gaan proberen! Ikzelf heb ontzettend lastig haar. Het is pluizig, dun, het breekt snel af en is heel fijn. Met extensions lijkt het nog wat. Ik probeer echt alles wat goed is voor m'n haar om het enigszins toonbaar te houden. Goede aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. ikzelf heb fijn haar en ik wil het laten groeien.
    het haar is nu ong. tot op de schouders.
    ik ga vanmiddag 1 kopen,ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Kijk eens naar de Airmotion. Nog fijner!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Thx 4 the tip! Ik ga zeker een keer kijken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen