donderdag 27 maart 2014

Persbericht Rivièra Maison: Nieuwe collectie Millelagio Pala

Heeeerlijk dat lentegevoel! Zonnetje doet weer flink zijn best en alle bloemen vertonen alweer prachtige knopjes en mooie groene blaadjes. Als je in de winkels kijkt zie je weer prachtige collecties van de vrolijkste kleurtjes, best time of the year!

Rivièra Maison weet maar al te goed hoe dat lentegevoel over te brengen en bied weer een elegante en vrolijke collectie interieur accessoires aan voor deze lente, genaamd "Millelagio Palace".
Spring collection 2014: Millelagio Palace


Laat je meenemen naar een fascinerende en bewonderenswaardige plek op aarde. Een magisch gebied met weelderige tuinen vol prachtig gekleurde bloemen, helder zeewater en karakteristieke dorpjes. Het nieuwe 'Spring' thema Millelagio Palace is geïnspireerd op de adembenemende kust in de Italiaanse provincie Campania.


De naam is ontleend aan het stadje Amalfi, zowel geografisch als historisch de kern van dit gebied.Langs de kustlijn zijn de meest prachtige, statige gebouwen te zien met privétrap naar de kleine strandjes die overgaan in het azuurblauwe water. Dit zien we in de collectie terug in de mooiste kleurencombinaties en de retroprints die in deze iconische, glamourachtige jaren zestig stijl weer oproepen. Zoals ook de ronde vormen, vele polkadots en de bijna candy-achtige kleuren in dit thema het retrogevoel met een moderne twist optimaal weerspiegelen.


Het Italian Chic & Glamour van de Millelagio Palace collectie is nu in alle Rivièra Maison Stores en via de webstore verkrijgbaar.
rivieramaison.com


Millelagio Bamboo Bag - € 49,95 

Millelagio 1950 Pillow - € 34,95

Millelagio Quilt - € 159,00

Crackle Pot Precious (roze) / Celadon (blauwe) / Shaded (witte)
13 / 16 / 18 cm
€ 7,95 / € 12,95 / € 15,95


Mixed Nuts Decanter - € 9,95

RM Coral Pilow - € 24,95

Herbs and More Oil Decanter - € 14,95

Beach House Chopping Board - € 29,95 (set)


Millelagio Palace Lampshade 28x38 - € 54,95

Summer Glas Lantern Votives - € 22,95 (set)

Keith Dining Wing Chair, pellini white - € 499,00 (verkrijgbaar in diverse kleuren)

Van boven naar beneden:
Florida Orange Pillow - € 24,95
RM Bleu de Travail Pillow - € 24,95
RM Balmoro Pillow - € 24,95
RM Wine Pillow - €24,95
RM Coral Pillow - € 24,95Meer van de nieuwe collectie en de daarbij horende afmetingen en prijzen zijn uiteraard op de site te zien: www.rivieramaison.com

Ik wordt echt blij van deze chique collectie! Ik vind de stoel echt top! Ik ben een grote liefhebber van zwart/wit in mijn huis. Ik ben ook van plan dat binnenkort helemaal door te gaan voeren en qua accessoires past eigenlijk alles daar wel bij, een paar van deze items zullen er dus prachtig bij staan :D
Wat vind jij van deze collectie?

See you soon xoxo Heidi3 opmerkingen:

 1. Vorige week heb ik een artikel geplaatst van mijn top 3 favoriete interieurmerken en Rivièra Maison is daar een van! Ik vind het een mooie frisse collectie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow wat leuk! Ik ga meteen een kijkje nemen! Idd lekker fris he! Vind het ook een supermerk!

   Verwijderen
 2. Hele gave collectie! Ik zie trouwens dat Home Center zelfs een voorraadpot van Riviera Maison weggeeft op facebook.. Ik heb al geliked: https://www.facebook.com/HomeCenterWolvega

  BeantwoordenVerwijderen